Bayern Münih, Martinez'in alternatifini arıyor

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) takımlarından Bayern Münih, Borussia Dortmund'a karşı oynanan Süper Kupa karşılaşmasında sakatlanan ve uzun süre forma giyemeyecek İspanyol oyuncu Javi Martinez'in yerine bir futbolcu arayışında olduğu bildirildi.

Yayınlanma: 16.08.2014 - 15:27
Abone Ol google-news

Bayern Münih Teknik Direktörü Pep Guardiola, yarın Almanya Kupası'nda 3. Lig takımlarından Preussen Münster'e karşı oynayacakları karşılaşma öncesinde yaptığı açıklamada, kulüpteki yetkililerin transfer döneminin biteceği 1 Eylül'e kadar bu konuda harekete geçmeleri konusunda hemfikir olduklarını belirterek, "Şüphesiz bu mevkide oynayacak bir oyuncuya ihtiyacımız var" ifadesini kullandı.

Dortmund'a karşı yapılan karşılaşmada sol dizindeki çapraz bağları yırtılan oyuncusunu öven Guardiola, ''Martinez özel bir oyuncu. Onunla bir çok sistemi oynayabiliriz'' dedi.

Bastian Schweinsteiger'in de Almanya'nın dünya şampiyonu olduğu 2014 Dünya Kupası'nın "yan etkileriyle" mücadele ettiğini ve Bundesliga'nın başlangıcını kaçıracağını belirten Guardiola, Schweinsteiger'in dizinde patela tendonu sorunu yaşadığını ve şampiyonadan sonra henüz koşu antrenmanlarına bile başlamadığını kaydetti.

İspanyol teknik direktör, Schweinsteiger'in Preussen Münster ve gelecek hafta VfL Wolsburg'a karşı oynayacakları sezonun açılış maçında kesinlikle oynamayacağını belirtti.

Guardiola, Schweinsteiger'in sahalara ne zaman döneceği konusunda bir tarih vermedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler