Fenerbahçe, Olympiakos'u devirdi

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe, Olympiakos'u 2-1 yendi.

Yayınlanma: 16.08.2014 - 23:12
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynanan mücadelede, yeni teknik direktörü İsmail Kartal yönetiminde ilk maçına çıkan sarı lacivertli ekip, geçtiğimiz sezonu Yunanistan Ligi'nde şampiyon olarak tamam Olympiakos'u 2-1 yendi.

KARŞILAŞMADAN FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN

Sarı Kanaryalar'a galibiyeti getiren golleri, 35. dakikada Caner Erkin ve 82. dakikada Emre Belözoğlu kaydederken konuk ekibin tek sayısı 90+3. dakikada Jose Holebas'tan geldi. Mücadelede atılan üç golün de serbest vuruştan gelmesi dikkat çekti.

Fenerbahçe, yeni sezon öncesi oynadığı ilk hazırlık maçında İran'ın Sepehan takımını 1-0 yendi. Sarı-lacivertliler ardından İngiltere'nin Sheffield United ekibine 2-1, son Avrupa Ligi şampiyonu İspanya temsilcisi Sevilla'ya ise 2-0 yenildi. Fenerbahçe, ev sahipliğini yaptığı Soma'ya yardım turnuvasında ise 45'er dakikalık maçlarda Beşiktaş'a 1-0, ingiliz temsilcisi Chelsea'ye 2-0 kaybetmişti. Alınan bu galibiyetin ardından Fenerbahçe hazırlık maçlarındaki mağlup olma serisine son vermiş oldu.

KARŞILAŞMADAN NOTLAR

İsmail Kartal, teknik direktör olarak sarı-lacivertli takımın başında ilk maçına çıktı.

Ersun Yanal'ın istifasından sonra sarı-lacivertli yönetim tarafından yardımcı antrenörlükten teknik direktörlüğe getirilen Kartal'a, Olympiakos maçında taraftarlar sevgi gösterisinde bulundu.

Karşılaşmanın başlama düdüğünün öncesinde, taraftarlar "İsmail Kartal" diye tempo tuttu. Bunun üzerine yedek kulübesinden taraftarlara doğru yürüyen Kartal, el sallayıp, eğilerek taraftarları selamladı. Taraftarlar da "Şampiyon yap bizi İsmail Kartal" diye tezahürat yaptı.

Bu arada, okul açık tribünde bulunan bir grup taraftar, ısınmaya çıkan sarı-lacivertli futbolculara tepki gösterirken "Bu forma kutsaldır, nasip olmaz herkese" ve "Aşkımız armaya, sizlere değil" diye tezahürat yaptı.

SEBA İÇİN SAYGI DURUŞU YAPILDI

Vefat eden Beşiktaş Kulübü Onursal Başkanı Süleyman Seba için karşılaşma öncesinde 1 dakikalık saygı duruşunda bulunuldu.

Saygı duruşunun ardından, sarı-lacivertli taraftarlar, "Seba ölmedi, kalbimizde yaşıyor" diye bağırdı.

TRİBÜNLER BOŞ KALDI

Fenerbahçeli taraftarlar, Olympiakos ile oynanan hazırlık maçına fazla ilgi göstermedi.

Tribünlerde büyük boşluklar göze çarparken, stada gelen taraftarlar takımlarına destek verdi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler