Kartal gruplara uçtu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi Play-off Turu'nda Partizan'ı toplamda 4-1'lik skorla eleyerek gruplara kaldı.

Yayınlanma: 30.08.2018 - 20:27
Kartal gruplara uçtu
Abone Ol google-news

Maçtan dakikalar 

13. dakikada sol kanattan Caner’in ortasında arka direkte Quaresma bekletmeden kale önüne gönderdiği topa Larin'in kafa vuruşunda meşin yuvarlak auta gitti.

37. dakikada ceza sahası dışından Quaresma’nın kullandığı serbest vuruşta kale önünde Pepe’nin yaptığı kafa vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti. 1-0

45. dakikada Larin ile yaptığı verkaç sonucu penaltı noktası yakınlarında topla buluşan Oğuzhan’ın kaleciyle karşı karşıya kalarak yaptığı vuruşta meşin yuvarlak filelerle buluştu. 2-0

45+3. dakikada sağ taraftan Quaresma’nın ceza sahasına ortasında arka direkte Larin’in kafa vuruşunda top üstten dışarı çıktı. 

56. dakikada Zakaric'in içeri çevirdiği topta Pantic'in sert vuruşu direkten döndü.

59. dakikada Cyle Larin ceza sahasında topla buluştu ve Gökhan Gönül'ün koşu yoluna pasını bıraktı. Gökhan'ın şutu dışarı gitti.

69. dakikada  Quaresma'nın ortasında Pepe çok iyi yükseldi ve kafa vuruşu ile farklı 3'e çıkardı.

Maçta başka pozisyon olmadı ve Beşiktaş Partizan'ı 3-0 mağlup etti. 

Karşılaşmadan önce futbolculara destek 

Beşiktaş-Partizan karşılaşması öncesinde siyah-beyazlı tribünler, Beşiktaşlı futbolcuları tek tek tribünlere davet etti. Antalyaspor karşısında bazı taraftarların tepki gösterdiği Oğuzhan Özyakup, karşılaşma öncesinde en çok alkışlanan isimlerin başında geldi. Bilindiği gibi Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, hafta içinde verdiği bir röportajda, gösterilen tepkiyi yanlış bulduğunu ve bunların olmaması gerektiğini söylemişti. Oğuzhan Özyakup, tribünlerin desteğini alkışlayarak karşıladı. 

Vodafone Park'ın golcüsü Pepe

Beşiktaş'ın Partizan ile oynadığı karşılaşmanın 37. dakikasında Quaresma'nın ortasında kafayı vuran Pepe takımını öne geçirirken, Portekizli futbolcu, Beşiktaş'ın iç sahadaki son 3 maçında da fileleri havalandırdı.

Beşiktaş'ın Portekizli yıldız oyuncusu Pepe, Partizan karşılaşmasının 37. dakikasında Quaresma'nın serbest vuruşta yaptığı ortada iyi yükselerek topu filelere gönderdi ve Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi. Bu gol, Pepe'nin bu sezon Beşiktaş forması altında attığı 3. gol olurken, Portekizli oyuncu bu gollerin hepsini iç sahada attı. Ligin ilk haftasında Akhisarspor ile oynanan karşılaşmada yaptığı kafa vuruşuyla siyah-beyazlı takımın bu sezon ligdeki ilk golüne imza atan Pepe, hafta sonunda Antalyaspor karşısında da fileleri yine kafayla havalandırmıştı. Pepe, Partizan karşısında attığı golle, bu sezon üst üste 3 iç saha maçında da gol atmayı başardı. Portekizli oyuncu bu gollerin tamamını kafayla attı. Pepe, 2006-2007 sezonunda Porto forması giydiği dönemde ve 2013-2014'te Real Madrid'de oynadığı dönemde sezonu 4'er golle tamamlamıştı. Yıldız futbolcu, Beşiktaş formasıyla henüz sezonun başında 3 gole ulaştı. 

Quaresma durdurulamıyor

Beşiktaş'ın Portekizli süperstarı Ricardo Quaresma, Partizan karşısında yaptığı asistle bu sezon 6. maçında 5. asistini yapmayı başardı.

Beşiktaş'ın yıldızı Ricardo Quaresma, durdurulamıyor. Bu sezon Beşiktaş formasıyla 6. maçına çıkan Portekizli oyuncu, yine boş geçmedi ve Pepe'nin attığı golün asistini yaptı. BB Erzurumspor ile oynanan mücadelede 2 asist yapıp 1 de gol atan yıldız oyuncu, Partizan karşılaşmasında da Tolgay'ın golünün hazırlayıcısı olmuştu. Antalyaspor karşısında Pepe'ye asist yapan Quaresma, Partizan ile oynanan rövanş karşılaşmasında Pepe'ye attırdığı golle, bu sezon 5. asistine ulaşmış oldu. 

Necip oyuna devam edemedi 

Beşiktaş'ın Partizan ile karşı karşıya geldiği karşılaşmanın 8. dakikasında Aleksandar Scekic ile Necip Uysal kafa kafaya çarpıştı. Necip'in sağ kaşında şişme meydana gelirken, Scekic'in başında açılma oluştu. İki futbolcu da yapılan tedavilerinin ardından oyuna devam ederken, Necip Uysal, dakikalar 25'i gösterdiğinde hakemi uyardı ve başının döndüğünü ifade etti. Beşiktaş'ın sağlık görevlileri sahaya gelip oyuncunun durumunu kontrol ettikten sonra kulübeye değişiklik işareti yaptı. Necip, 27. dakikada yerini Oğuzhan Özyakup'a bıraktı.  

Stat: Vodafone Park

Hakemler: Ovidiu Hategan, Octavian Şovre, Sebastian Gheorghe (Romanya)

Beşiktaş: Utku Yuvakuran, Gökhan Gönül, Pepe, Vida, Adriano, Medel (Dk.77 Dorukhan Toköz), Necip Uysal (Dk. 27 Oğuzhan), Quaresma, Tolgay Arslan, Caner Erkin (Dk.87 Gökhan Töre), Larin

Partizan: Stojkovic, Nemanja Miletic, Markovic (Dk. 46 Nikolic), Valiente, Nemanja Miletic, Scekic (Dk.57 Enache), Zdjelar, Zakaric, Pantic, Ivanovic (Dk.62 Soumah) , Ricardo

Goller: Dk. 37, Dk.69 Pepe, Dk. 45 Oğuzhan

Sarı Kartlar: Miletic, Ricardo, Nikolic (Partizan)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler