Phillip Cocu'nun sert yüzü

Hollandalı, mağlubiyetler artınca 3 günlük izni 1'e indirdi

Yayınlanma: 04.09.2018 - 10:59
Phillip Cocu'nun sert yüzü
Abone Ol google-news

Fenerbahçe'de eleştiri oklarının hedefi olan teknik direktör Phillip Cocu, ilk kez sert yüzünü gösterdi. Oyuncularına milli ara nedeniyle 3 gün izin vermeyi planlayan Hollandalı peş peşe gelen (Malatyaspor, Göztepe, Kayserispor) yenilgiler üzerine izin sayısını 1 güne düşürdü. Cocu, Kayserispor maçı sonrasında “Utanç duymamız gereken bir yenilgi aldık. Daha fazla mücadele etmemiz gerekiyor” ifadelerini kullanmıştı.

Benzia: Sow yol gösterici oldu

Sarı-Lacivertlilerin transferin son günü Fransız ekibi Lille’den kiralık olarak kadrosuna kattığı Cezayirli yıldız isim Yassine Benzia kişisel sosyal medya hesabından taraftara mesaj gönderdi. Benzia, sosyal medya hesabında, ‘Fenerbahçe gibi efsanevi bir kulübe katılmaktan ötürü büyük onur duyuyorum. Buraya imza atmış olmak benim için bir hayalin gerçekleşmesi. Moussa Sow'un buradaki başarısı benim için yol gösterici oldu ve bu kulübe katılmaya dair verdiğim kararda onun tavsiyesinin etkisi büyüktür. Bana son günlerde yazmış olduğunuz dostane mesajlar doğrudan kalbime gidiyor ve sizin güveninize layık olmak için elimden geleni yapacağım. Sayın Comolli'ye ve başkanımız Ali Koç'a bana renklerimizi müdafaa etme şansı verdikleri için minettarım. Şimdi iş başına! En büyük Fener’ mesajını paylaştı.

Erkek Basketbol Takımı sezonu açtı

Geride kalan sezonda Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi’nde şampiyonluğa ulaşan, Cumhurbaşkanlığı Kupası’nı kazanan ve Avrupa’nın en önemli basketbol organizasyonu olan THY Euroleague’de final oynayan başantrenör Zeljko Obradovic’in öğrencileri, yeni sezona 'merhaba' dedi. Başkan Ali Koç, Başkanvekili Semih Özsoy ile Stat ve Sportif Tesisler, Spor Şubelerinden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Kemal Danabaş da sezon açılışında hazır bulundu. Çalışmaların ilk bölümüne 2019 FIBA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri grup maçlarında milli takımlarının formasını giyecek Melih Mahmutoğlu, Kostas Sloukas, Nicolo Melli, Luigi Datome, Jan Vesely ve Nikola Kalinic katılmayacak. Fenerbahçe, idmanlarını Barış Hersek, Sinan Güler, Ali Muhammed, Tyler Ennis, Ahmet Düverioğlu, Egehan Arna, Marko Guduric, Joffrey Lauvergne ve Efe Ergi Tırpancı’nın yanı sıra genç basketbolcular Yordan Minchev ve Tarık Biberovic’in katılımlarıyla yapacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler