Tolga Ciğerci: Beşiktaş ve Başakşehir'i reddettim

Almanya’ya dönmeyi düşünen Tolga Ciğerci, Fenerbahçe'den gelen teklif üzerine kararından vazgeçti.

Yayınlanma: 05.09.2018 - 06:00
Tolga Ciğerci: Beşiktaş ve Başakşehir'i reddettim
Abone Ol google-news
Transferin son saatlerinde Fenerbahçe ile 1+1 yıllık sözleşme imzalayan Tolga Ciğerci’nin Beşiktaş ve Medipol Başakşehir’i reddettiği ortaya çıktı. 26 yaşındaki gurbetçi futbolcunun, Galatasaray’la yollarını ayırdıktan sonra Almanya’ya dönme kararı aldığı ancak San-Lacivertli kulüpten gelen teklif üzerine bu kararından vazgeçtiğini öğrendik. Beşiktaş ve Başakşehir’e gitmeyen Tolga, “Fenerbahçe’de oynayacağım için mutluyum. Burada başarılı olmak ve Fenerbahçe’ye katkıda bulunmak istiyorum. İlk maçıma çıkmak için sabırsızlanıyorum” dedi. Fenerbahçe ile yıllık 500 bin avro’dan 2 yıllık anlaşma yapılan Tolga Ciğerci’nin daha önce sakatlandığı ayak parmaklarından benzer bir sakatlık yaşarsa sözleşmesi feshedilecek. Tolga, geçen sezon 18 Süper Lig maçında 1169 dakika oynayıp 6 gol attı. 4 Türkiye Kupası, 2 de Avrupa Ligi karşılaşmasında olmak üzere 24 resmi maçta görev yaptı.
 
Şoför krizi ortamı gerdi
Fenerbahçe’de Sportif Direktör Damien Comolli’nin göreve gelmesiyle Samandıra’daki yapı tamamen değişti, tesislere yeni bir düzen geldi. Geçen günlerde takımın otobüs şoförü olan Cemal Karakış’ın futbolcuların yerinde yemek yediğini gören Comolli, Karakış’ı oradan çıkardı. 20 yıldır takımla beraber olan Karakış’ın buradan çıkarılmasına yerli futbolcular tepki gösterdi. Karakış’ı yakından tanıyan ve takımın önemli bir parçası olduğunu düşünen futbolcular bu duruma itiraz edip yönetime gitse de değişen bir şey olmadı.Yönetim tarafından futbolculara, kendi işlerine bakmaları istendi ve patronun Comolli olduğu ve kuralları Fransız direktörün koyduğu hatırlatması yapıldı. Bu haberin ortaya çıkması üzerine Cemal Karakış, izne gönderildi.
 
Meksika’dan Cocu’ya eleştiri
Meksika basını Fenerbahçe’nin Kayserispor ile oynadığı karşılaşmaya yer verirken, Sarı-Lacivertlilere transfer olan Diego Reyes’in teknik direktör Phillip Cocu tarafından savunma yerine orta sahada kullanılması geniş yankı uyandırdı. Sarı-Lacivertliler, Reyes’i savunma oyuncusu olduğu için renklerine bağlamıştı.

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler