Ali Koç camiaya seslenecek: 3 proje iptal edildi

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 11 Eylül Salı günü FB TV'de Camiaya Sesleniş programında taraftarı ve kamuoyunu kulüp hakkında bilgilendirecek.

Yayınlanma: 07.09.2018 - 06:00
Ali Koç camiaya seslenecek: 3 proje iptal edildi
Abone Ol google-news

Sezona istediği gibi bir başlangıç yapamayan Fenerbahçe, bir yandan da kulübü ekonomik olarak bir düzlüğe çıkarmanın planlarını yapıyor. Çok titiz bir çalışma içinde bulunan Başkan Ali Koç önemli kararları uygulamaya koydu. Koç’un talimatıyla eski başkan Aziz Yıldırım’ın önem verdiği 3 proje askıya alındı. Fenerbahçe Üniversitesi projesi donduruldu. Fenerbahçe Tatil Evleri projesi askıya alındı, Hedef 1 Milyon Üye projesinde de çalışmalar ertelendi. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, 11 Eylül Salı günü saat 21.00’de FB TV’den bir kez daha camiaya seslenecek. Koç’un 3 aylık çalışmalarıyla ilgili bilgiler vermesi bekleniyor.

Sezon sonu 7 yolcu

Fenerbahçe’de sezon sonu sözleşmesi biten oyuncularla yollar ayrılacak, takımda ciddi bir revizyon yaşanacak. Sarı-Lacivertli ekipte Neustadter, Skrtel, İsmail Köybaşı, Şener, Valbuena, Aatif ve Soldado gönderilecek. Volkan Demirel’in durumu belirsizliğini korurken, sportif direktör Comolli, bu isimlerin ayrılmasıyla kafasındaki takımın inşasına başlayacak. 2019-20 sezonu bittikten sonra Fenerbahçe mali açıdan daha özgür olacak. UEFA ile yapılan Finansal Fair-Play anlaşması bu tarihte sona erecek. Bu da Comolli’nin üçüncü sezonuna denk gelecek.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler