Karabükspor Avrupa'da üçüncü maçına çıkacak

Tarihinde ilk defa katıldığı UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda Norveç takımı Rosenborg'u saf dışı bırakan Kardemir Karabükspor, yarın kendisi gibi işçi kenti takımı Saint Etienne ile Avrupa kupaları yolunda üçüncü maçına çıkacak.

Yayınlanma: 20.08.2014 - 13:19
Abone Ol google-news

Rosenborg'la sahasında oynadığı maçta golsüz, deplasmanda ise 1-1 berabere kalarak tur atlayan kırmızı-mavililer, Saint-Etienne'nin karşısına yeni transferleri Valentin Nicolas Viola, Turgay Bahadir, Joseph Eneojo Akpala ve Aykut Akgün ile çıkacak.

- Saint-Etienne

Fransa'nın en köklü ve başarılı kulüpleri arasında bulunan, Karabük gibi işçi kentinin takımı olan Saint-Etienne, ülkesinde 10 şampiyonluk yaşadı ve UEFA Şampiyon Kulüpler Kupası'nda final oynadı.

Kadrosunda milli oyuncu Mevlüt Erdinç'i de barındıran yeşil-beyazlılar, maçlarını 40 bin kişi kapasiteli Geoffroy-Guichard Stadı'nda oynuyor.

Fransa Birinci Futbol Ligi'ne iyi başlangıç yapan Saint-Etienne, ilk iki haftayı kayıpsız geçti.

Liglerindeki ilk hafta maçında milli futbolcu Mevlüt Erdinç'in golleriyle Guingamp'ı 2-0 yenmeyi başaran Saint-Etienne, ikinci haftada Max Gradel, Kevin Monnet-Paquet ve Mevlüt Erdinç'in golleriyle Reims'i 3-1 mağlup ederek ikide iki yaptı.

Ligue 1'de 6 puanla lider olan Saint-Etienne'in golcü oyuncusu Mevlüt Erdinç, gol krallığı yarışında 3 golüyle ilk sırada yer alıyor.

- İlk maç Karabük'te

İki işçi takımı arasındaki ilk maç, yarın Karabük'te oynanacak.

Dr. Necmettin Şeyhoğlu Stadı'nda yarın 20.00'de başlayacak karşılaşmayı Polonyalı Barcin Borski yönetecek. Borski'nin yardımcıları Rafal Rostkowski ve Krzysztof Myrmus, dördüncü hakem de Daniel Stefanski olacak.

Rövanş maçı ise 28 Ağustos'ta Saint-Etienne'de yapılacak.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler