2000 doğumlu Ozan'ın kariyerinde bir ilk

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında Galatasaray, evinde Kasımpaşa'yı konuk ediyor.

Yayınlanma: 14.09.2018 - 20:19
Abone Ol google-news

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, haftaya 12 puanla lider olarak giren Kasımpaşa karşısında kadroda rotasyona gitti. Deplasmanda 4-0 kaybettikleri Trabzonspor maçına başlayan ilk 11'den Yuto Nagatomo dışındaki 3 savunma oyuncusunu da değiştiren Fatih Terim, defansın sağında Martin Linnes, göbekte ise Serdar Aziz-Ozan Kabak ikilisine görev verdi. Şampiyonlar Ligi'nde salı günü yapacakları Lokomotiv Moskova karşılaşması öncesinde Maicon'u kadroya almayıp, Fernando ve Henry Onyekuru'yu da kulübeye çeken Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim'in Kasımpaşa karşısında sahaya sürdüğü Ozan Kabak, kariyerinde ilk kez bir Süper Lig maçına 11'de başlayacak. Spor Toto Süper Lig'de üçüncü kez forma giyecek olan 25 Mart 2000 doğumlu Ozan Kabak; geçen sezonki Evkur Yeni Malatyaspor ve bu sezonki Aytemiz Alanyaspor maçlarında oyuna sonradan girmişti.

Galatasaray’ın, Kasımpaşa’yı 4-1 mağlup ettiği maçta 90 dakika forma giyen 18 yaşındaki genç futbolcu Ozan Kabak maçın ardından açıklamalarda bulundu:

"Fatih Hocama ve diğer hocalarıma bana bu zor maçta ilk 11’de şans verdikleri için teşekkürler. Onları mahcup etmediğim için çok mutluyum."

"Zor olmadı. Çocukluğumdan beri bu anı düşünüyordum, top ayağıma gelince ne yapacağımı düşünüyordum. Onun için ısınmak zor olmadı. Elimden geleni yaptım ama elimden gelen bu değil, daha fazlası. Daha çok çalışıp üzerine katarak bu formayla kalıcı olmak istiyorum.

"Martin, Garry, tüm takım arkadaşlarım, abilerim bana destek oluyorlar. Teşekkür ediyorum. Onlar olmasa galibiyet ve benim performansım imkansız olurdu. Onlara teşekkür etmek istiyorum."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon