Fenerbahçe'de yıldızlar kayıp

Soldado, Valbuena, Isla ve Dirar beklentilerin altında kaldı.

Yayınlanma: 28.09.2018 - 06:00
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de başta kaptan Volkan Demirel olmak üzere Soldado, Valbuena, Isla, Dirar, Alper, Kameni ve hala U21 takımında ter döken Ozan Tufan beklentilerin çok altında kaldı. Bu futbolculara ödenen yıllık ücretler ise yönetimi hayli zorluyor. Devre arasında bu isimlerden bazılarıyla yollar ayrılabilir. Soldado, Dirar ve Kameni’ye Arap yarımadasından ciddi teklifler olduğu biliniyor. UEFA listesine adı verilmeyen ve Slimani geldikten sonra gözden düşen Soldado’nun, transferin son günlerinde kendisine gelen teklifi kabul etmediği ortaya çıktı. Yönetim, Soldado’nun bonservisi için bir Arap kulübüyle anlaşmasına rağmen transfer gerçekleşmedi. Sakat olduğunu öne sürüp antrenmanlara çıkmayan İspanyol golcü, sene sonuna kadar Fenerbahçe’de kalmayı hedefliyor.

Benzia için erken görüşme
Atiker Konyaspor ve Beşiktaş maçlarında ortaya koyduğu futbolla tam not alan Yassine Benzia için F.Bahçe yönetimi harekete geçme kararı aldı. Lille’den kiralanan 24 yaşındaki 10 numaranın satın alma opsiyonu 7.4 milyon Avro. Sarı- Lacivertliler Fransız kulübüyle temas kurup pazarlıklarla bu rakamı aşağıya çekmeyi düşünüyor. Cezayirli futbolcunun İstanbul’da mutlu olması önemli bir koz. Benzia, Konyaspor maçında Elif Elmas’a yaptığı asistle F.Bahçe formasıyla iyi bir başlangıç yapmış, Beşiktaş maçında da çalımları ve hızlı oyunuyla beğeni kazanmıştı.

Genç Barış formaya hasret
Sezon başında oynadığı futbolla beğeni kazanan Barış Alıcı, kanatlardaki rekabet nedeniyle beklediği süreleri alamadı. Antrenmanlarda sıkı çalışan Barış, deplasmanda oynanacak Rizespor karşılaşmasında Phillip Cocu’dan şans bekliyor. Sportif direktör Comolli de özellikle genç oyuncularla sürekli konuşarak kendilerini hazır tutmalarını istiyor.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler