Yine genel kurul!

Galatasaray yönetimi, reddedilen konuları tekrar üyelerin görüşüne sunacak

Yayınlanma: 01.10.2018 - 11:46
Yine genel kurul!
Abone Ol google-news

Mustafa Cengiz başkanlığındaki Galatasaray yönetiminin, gayrimenkullerin değerlendirilmesi adına yetki istediği olağanüstü genel kurulda reddedildiği; ada, Mecidiyeköy’deki arazi, Hasnun Galip’teki bina ile basketbol AŞ ve voleybol AŞ konularında yeni çalışma başlatacağı öğrenildi. Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, genel kurulun ardından “Galatasaray camiası, genel kurulu ve taraftarı çok büyük. Onaylanmayan maddeler için yeniden genel kurul yapacağız. Zaten o yetkiler, hemen yarın kullanılacak yetkiler değil. Bu nedenle gerektikçe tekrar genel kurula başvuruda bulunacağız. Ayrıca konsolidasyon maddesi için seçimli genel kurulu yapacağız. Galatasaray’ı sistem, mali ve idari olarak en iyi hale getireceğiz. Genel kurul bazı konularda haklı. Genel kurulun önüne daha kısa ve somut bir hazırlık yapmalıydık. Biz o mesajı aldık” dedi.


ÖZDOĞAN: ORTAK AKIL
Galatasaray camiasının önemli isimlerinden Prof. Dr. Ahmet Özdoğan, olağanüstü genel kurulla ilgili, “Riva-Florya’ya ‘hayır’ diyen, bunun için toplantılar yapan ortak akıl grubudur. Dursun Özbek zamanında otelin yapılması için oy veren ama yine Dursun Özbek zamanında Hasnun Galip ve otelin sermaye olarak konmasına karşı oy veren yine ortak akıldır. Dün de ortak akıl aynı fikrini savunmuştur ve hiçbir zaman bindirilmiş kıta olmamıştır. Galatasaray’da taraftara üyeliği açalım deyip 20 bin lira giriş ücreti isteyenlere karşı çıktık. Galatasaray basketbol derneği kuralım ve buna tüm herkesi eşit şekilde üye alalım dedik, duyuldu mu, hayır. Ortak akıl kim mi? Dünyanın neresinde olursa olsun kalbi Galatasaray için atan, Galatasaray’ın kuruluş amaç ve felsefeni benimsemiş herkestir” açıklamasını yaptı.


FOTO GERİLİMİ!
Olağanüstü genel kurulda, kritik maddelerin oylandığı sırada bir Galatasaray yöneticisinin, cep telefonuyla oy verenlerin fotoğrafını çekmesi tepki gördü. Yine bir yönetim kurulu üyesinin, daha önce 6 genel kurulda divan başkanlığı yapmış avukat Metin Ünlü’nün, önceki günkü genel kurulun divan başkanı Metin Aslan tarafından davet edilip usul hakkında yapacağı konuşmaya başlamadan kürsüde Ünlü’nün üzerine yürümesi şaşkınlık yarattı. Çok sayıda genel kurul üyesi, Galatasaray yönetimindeki isimlerin bu davranışlarını “ayrıştırıcı” bulduğunu ifade etti.


EMRE’DE BÜYÜK ŞOK
Erzurumspor maçında sakatlanan ve sol ayak baş parmak tarak kemiği eklem yüzünde ileri derece ezilme, eklem içi kırık tespit edilen Galatasaraylı Emre Akbaba dün kulüp doktoru Yener İnce tarafından ameliyat edildi. Emre’nin 2 ay olarak belirlenen sahalara dönüş süresinin uzadığı, 26 yaşındaki futbolcunun sezonun ilk yarısını kapattığı, iyileşmesinin 3-4 ayı bulacağı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler