Simeone'ye 8 maç ceza

İspanya Futbol Federasyonu, Real Madrid maçında tribüne gönderilen Atletico Madrid teknik direktörü Diego Simeone'ye 8 maç ceza verdi.

Yayınlanma: 25.08.2014 - 17:48
Abone Ol google-news

Atletico Madrid'in Real Madrid'i 1-0 yenerek İspanya Süper Kupası'nı kazandığı maçın 25. dakikasında tribüne gönderilen Atletico Madrid Teknik Direktörü Diego Simeone'ye 8 maç ceza geldi.

İspanyol basını karşılaşmanın hakemi Fernandez Borbalan'ın raporunda, hakem kararlarına itirazdan dolayı kırmızı kart gören Simeone'nin başını ağrıtacak ifadeler olduğunu iddia etmişti. Raporda, "Ellerini kaldırarak çok açık bir şekilde beni protesto etti. 4. hakemin yaptığı ısrarlı uyarıları dinlemedi. Teknik direktörün bulunması gereken alanı da defalarca ihlal etti. Bununla da kalmayıp bu kez 4. hakeme yönelerek 2 kez eliyle kafasına vurdu" ifadelerinin bulunduğu iddia edilmişti.

Hakemin ayrıca 58. dakikada, kural dışı olması ve uyarılmasına rağmen Simeone'nin takımının yedek kulübesinin hemen arkasındaki tribünde maçı izlediğini de raporuna yazdığı, Atletico Madrid teknik direktörünün aldığı cezanın ağırlaştıran etmenlerden biri olduğu tahmin ediliyor.

Atletico Madrid kulübünün konu ile ilgili bir rapor hazırlayarak İspanyol Futbol Federasyonu Disiplin Kurulu'na sunması bekleniyor. Teknik Direktör Diego Simeone, maçın ardından yaptığı açıklamada özür dileyerek, yaptıklarının yanlış olduğunu belirtmişti.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler