A Milli Takım Teknik Direktörü Mircea Lucescu: Galibiyeti hak ettiler

UEFA Uluslar B Ligi 3. Grup'ta Rusya'ya 2-0 yenilen Milli Takım'da teknik direktör Mircea Lucescu maçın ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 14.10.2018 - 21:59
Abone Ol google-news

Lucescu'nun açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Rusya bildiğimiz futbolu oynadı. Beklediğimiz futbolu oynadı. Bunun böyle olacağını biliyorduk. Yüksek top, hızlı hücum ve fiziğe dayalı futbol. Topa sahip olma oranında öndeyiz ama golleri biz yedik. 

Dünya Şampiyonası'na 2 yıl önceden başladılar çalışmaya. Aynı ekip oynadı. Daha tecrübeliler. Bütün oyuncular da kendi takımlarında ilk 11'de oynuyor. Mehmet Topal ve Emre Akbaba gibi iki önemli oyuncumuzdan yoksun çıktı. Mehmet Topal orta sahada bize yardımcı olan bir oyuncuydu. Emre Akbaba da boş alana kaçan ve buralarda etkili olan bir oyuncuydu.

Şimdiki ilk hedefim, oyuncularımın kendi takımlarında 90'ar dakika oynama seviyelerinde olmaları. Domine edebiliyoruz, bugün 9 şutumuz vardı kaleye. Bizden daha iyi oldukları için değil, hatalardan faydalandıkları için kazandılar.

Auta giden topu korner yaptık, o top da gol oldu. Diğerini de kontradan yedik. Biz de pozisyonlar bulduk ama olmadı. Rusya'yı tebrik ediyorum.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler