Samandıra'da her şey sil baştan

Fenerbahçe’de Ali Koç, Comolli ve Cocu olumsuz havaya değiştirmek için yeni kararlar alıyor

Yayınlanma: 16.10.2018 - 06:00
Samandıra'da her şey sil baştan
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’de Ali Koç’un geçtiğimiz çarşamba günü yaptığı açıklamalar, futbol takımı için milat oldu. Başkan ve yönetim, Comolli ve teknik heyetle el ele vererek Samandıra’nın atmosferini tamamen değiştirmek için radikal kararlar alacak. Bu yönde atılacak adımların ilk bölümü, Ali Koç’un da altını çizdiği takım içindeki gruplaşmalara son vermek, arkadaşlığın ve birlik beraberliğin güçlendirilmesi yönünde olacak. Yapılacak değişikliklerle ilgili futbolculara ön bilgiyi teknik direktör Phillip Cocu verecek. Ayrıca Ali Koç’un da takıma bir konuşma yapması bekleniyor. İşte bu yönde atılacak adımlardan bazıları:

* Samandıra’da yabancılar için Türkçe, yerli oyuncular için ise İngilizce kursları zaten veriliyordu. Ancak oyuncuların bu kurslara katılımı son derece düşüktü. Takım içerisinde iletişimin güçlendirilmesi adına kurslara katılım zorunlu hale getirilecek.

* Sabah antrenmanları sonrası futbolcuların zihnen rahatlaması ve eğlenmesi için tenis, bilardo, satranç gibi oyunlar oynanacak.Teknik heyetin de katılacağı bu aktivitelerde zaman zaman ailelerle birlikte turnuvalar düzenlenecek.

* Takım içinde birlikteliğin artırılması için Samandıra dışında da organizasyonlar yapılacak. Geçmiş yıllarda da olduğu gibi futbolcular, ailelerin de katılacağı yemeklerde bir araya gelecek.

Volkan tamam mı, devam mı?

Fenerbahçe’de kaptan Volkan Demirel’in önünde kritik bir yol ayrımı duruyor. Deneyimli eldiven, 16 yıllık kariyerine ya veda diyecek ya da çok daha farklı bir geleceğe yönelecek. Başarılı file bekçisi kişisel internet sitesi üzerinden bir açıklama yaparak, hatasının olmadığını ancak kulübü için özür dileyebileceğini aktarmıştı.

Sarı-Lacivertlilerin eski kaptanı Ümit Özat, NTV’de yayınlanan 90+ programında Volkan’la ilgili şu görüşlere yer verdi: “Dört duvar niye var? Bazı şeyler içeride kalsın diye var. Kadro dışı bırakmak aslında çağdışı yöntem. Burada tuhaf durum var. Teknik bir karar alınmadı. Volkan Demirel’in yaptığı açıklamadan sonra kadroya geri dönebileceğini düşünmüyorum. İşler kötü gittiğinde her zaman suçlu aranır. Başkan, bu kararı almaktan memnun değildir. F.Bahçe kaptanıyla son gün mukavele imzalanmaz. Kaptan, takım kampı yaptıktan sonra takıma katılmaz. Volkan gibi oyuncuyla herkesten önce sözleşme imzalaman gerekir. Bu, onda bir kırgınlık yaratmıştır.”

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler