"Fatih Terim ile hayaller gerçekleşene kadar"

Galatasaray Kulübü, Sarı-Kırmızılı camiaya çok sayıda başarı ve kupa kazandıran ‘İmparator’ unvanlı teknik direktör Fatih Terim’le sözleşme uzattı.

Yayınlanma: 17.10.2018 - 11:09
Abone Ol google-news

Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz ve yönetim, bir süredir Terim ile yaptığı görüşmeleri dün sonuçlandırdı. Tecrübeli hoca, Galatasaray ile olan sözleşmesini 2+3 yıllığına uzattı. Fatih Terim’in yeni kontratı 2020-2021 sezonu sonuna kadar devam edecek. Bu sürenin bitiminde başarılı teknik adamın 3 yıllık kontratı devreye girecek. Terim’den imzaladığı 2+3 yıllık sözleşme için önemli bir adım da geldi. 65 yaşındaki futbol adamı, boş mukaveleye imza attı. Terim, yeni kontratındaki ücret bölümünü boş bıraktı. Türk Telekom Stadyumu’ndaki yeni sözleşme buluşmasına Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, İkinci Başkan Abdurrahim Albayrak, genel sekreter Kaan Kançal ve Fatih Terim katıldı.

‘Birlikte omuz omuza’
Başkan Mustafa Cengiz, görev süresi boyunca Fatih Terim’le birlikte omuz omuza çalışmak istediğini tecrübeli hocaya iletti. Terim de Cengiz ve yönetiminin bu teklifine olumlu yanıt vererek hiçbir maddi talepte bulunmadan 2+3 yıllık kontratı imzaladı. Sarı-Kırmızılı kulüpte olağan seçimli genel kurul Mayıs 2021 tarihinde gerçekleşecek.

Avrupa vurgusu
Galatasaray Kulübü’nden “2021 yetmez bize bir kupa, hedef şimdi Avrupa.. İmparator Fatih Terim ile hayaller gerçekleşene kadar” başlığıyla yapılan duyuruda, “Kulübümüze ve Türk futboluna tarihi başarılar kazandırmış olan kıymetli teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim ile 2018-2019 sezonunu takip eden iki sezon ve 3 yıl uzatma opsiyonlu olmak üzere yeni bir sözleşme imzalanmıştır” denildi.

Ödeme Türk Lirası
Sarı-Kırmızılı kulübün, Kamuyu Aydınlatma Platformu’na gönderdiği açıklamada, “Teknik direktörümüz Sayın Fatih Terim, meblağ hanesi boş mukaveleye imza atmış olup, 85 sayılı Cumhurbaşkanı Kararı (Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında 32 Sayılı Kararda Değişiklik Yapılmasına Dair Karar) ile yapılan değişikliğe istinaden meblağ bilahare Türk Lirası olarak belirlenecektir” ifadeleri kullanıldı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler