Wesley Sneijder: Galatasaray'dan ayrılmak zorunda bırakıldım

Kariyerini Katar'da sürdüren Galatasaray'ın unutulmaz yıldızlarından Wesley Sneijder, beIN SPORTS HABER'e çok özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 22.10.2018 - 21:01
Abone Ol google-news

Sneijder'in beIN Sports'a verdiği özel röportajdan satır başları şu şekilde:

Fatih Terim, beni Galatasaray'a getiren kişiydi. İlk günden itibaren orada özel bir yerim olduğunu hissettirdi.

Fatih Terim ve Mourinho ile tekrar çalışmak isterim. İkisiyle de aram çok iyiydi. Saha dışında ikisinin de benzer olduğunu söyleyebilirim. Gelecekte ikisiyle de yeniden çalışmayı çok isterim.

Galatasaray ile Real Madrid'e ilk maçta 3-0 yenilmiştik. Takımdaki herkes, tüm dünyaya Real Madrid'e rakip olabileceğimizi göstermek istiyordu. 3-1 yaptık durumu, sadece 1 gol gerekiyordu. Mourinho'nun son 20-25 dakika korkudan titrediğini biliyorum.

- En büyük hayal kırıklığım kulüpten ayrılmak zorunda kaldığım andı çünkü ayrılığa hazır değildim. Orada çok güzel zamanlar geçirdim ve ayrılmak benim kararım değildi. Bir karar verildi, formamı aldılar 10 numarayı başkasına verdiler ve bundan tatilden dönene kadar haberim yoktu. Tatilden dönüşüm ve kulüpten ayrılana kadarki süreç hayal kırıklıklarıyla doluydu çünkü takımda hala pek çok şey yapabilirdim, yapmayı da çok istiyordum. Ama bazen birileri karar alır ve sizde bunu kabul etmek durumunda kalırsınız.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler