Beşiktaş, kriz haberlerini yalanladı

Beşiktaş Kulübü; Teknik Direktör Şenol Güneş, Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan'ın sözleşmelerinin Euro'dan TL'ye çevrilmesiyle ilgili anlaşmaya yanaşmaması yönündeki haberlerin gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Yayınlanma: 23.10.2018 - 16:38
Abone Ol google-news

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş, Tolgay Arslan ve Oğuzhan Özyakup'un, Euro üzerinden yaptıkları sözleşmelerin TL'ye çevrilmesi talebine olumlu yaklaşmadığı yönünde haberler çıktı. Bu haberlerin üzerine siyah-beyazlı kulüp, resmi internet sitesinden açıklamada bulundu. Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

"Dün; Teknik Direktörümüz Şenol Güneş ve futbolcularımız hakkında bazı televizyon programlarında ödemeler ve sözleşmelerle ilgili yapılan yorumların gerçeği yansıtmadığı açıklamamızın ardından, bugün, gazetelerde Oğuzhan Özyakup ve Tolgay Arslan ile ilgili iddialara yer verilmiştir.
Bu iddiaların doğru olmadığını tekrar eder, taraftarlarımızın Lig ve Avrupa'daki önemli maçlarımız öncesinde basın yayın organlarında yer alan bu tür asılsız haberlere itibar etmemesini rica ederiz." 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler