Oğuzhan Özyakup'tan TL'ye dönüş!

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Oğuzhan Özyakup, son günlerde sözleşmesiyle ilgili yapılan haberlere karşılık bir açıklama yayımladı.

Yayınlanma: 23.10.2018 - 18:22
Oğuzhan Özyakup'tan TL'ye dönüş!
Abone Ol google-news

İşte Oğuzhan Özyakup'un sözleşmesinde TL'ye döneceğini belirttiği açıklaması:

"Son günlerde üst üste yapılan haberler sonrasında zorunlu açıklamamdır: 

Televizyon ve gazetelerde hakkında konuşulan ve yazılan para ile ilgili bütün haberler yalandır!

Bugüne kadar hiç kimseyle para konusunda yazıldığı gibi hiçbir konuşma yapmadım, yapmam da! Sadece Beşiktaş taraftarı değil beni tanıyan herkes benim öyle bir karaktere sahip olmadığımı bilir.

Ülkeme bugüne kadar ve bundan sonra da her şekilde destek veren ve verecek bir vatansever olarak tabii ki TL sözleşmesi konusunda ben de üstüme düşen görevi yerine getireceğim.

Bugüne kadar da kulübümle kur ya da sözleşmemi TL'ye nasıl çevireceğimi konusunda hiç konuşmadım. 

Çünkü kulübümüz de ülkemiz gibi zor bir finansal dönemden geçerken bizlerden bir ricada bulundu ve bir yıl öncesinden kalma alacaklarım dahil olmak üzere içerde en çok alacağı olan futbolcu olmama rağmen kulübüme 'benim ödemelerimi sonra da almamın bir sorun olmadığını' söyledim ve bu konuda anlaştık. 

Feda sezonundan bugüne kadar takım olarak zor dönemleri de şampiyonlukları da, bireysel performans olarak iyi zamanlarımı da kötü dönemlerimi de birlikte atlattığım, hepsindenönemlisi içinde büyüdüğüm takımımda 7. senemde benimle ilgili yapılan yalan ve maksatlı haberlere Beşiktaş taraftarının inanmayacağını biliyorum. 

Hakkımda yapılan bu tarz haberlerle ilgili hukuki işlem başlatacağımı da Beşiktaş camiasına saygılarımla bildiririm."

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler