CSKA taraftarlarını taşıyan yürüyen merdiven çöktü

Şampiyonlar Ligi 3. Hafta mücadelesi Roma-CSKA Moskova maçından önce taraftarları taşıyan yürüyen merdiven çöktü

Yayınlanma: 23.10.2018 - 21:12
CSKA taraftarlarını taşıyan yürüyen merdiven çöktü
Abone Ol google-news

<video:1119928>

İtalya'da oynanacak Roma-CSKA Moskova maçı öncesi taraftarları taşıyan Repubblica'daki yürüyen merdiven çöktü. Olayda birçok taraftarın yaralandığı belirtiliyor. 

Olayın ardından Repubblica metro istasyonu kapatıldı. İtfaiye, polis ve sağlık ekipleri olay yerinde harekete geçti.

Le Repubblica gazetesinin haberine göre, bir görgü tanığının, "CSKA Moskova taraftarlarının tezahürat sırasında zıplamaları çökmeye sebep oldu" dediği aktarıldı.

METRO İSTASYONU KAPATILDI

Yetkililerin verdiği bilgiye göre; yaralılar arasındaki bir Rus taraftarın bir bacağı merdivenlerin plakalarına sıkışarak koptu. Metro istasyonu kapatılırken, çoğu Rus taraftarın yaralandığı olay yerine ambulanslar sevk edildi. Olay anına ilişkin bazı tanıkların çektiği görüntüler de haber sitelerinde paylaşıldı.

"KIYAMET SENARYOSU YAŞADIM"

Tanıklardan biri, "Bir kıyamet senaryosu yaşadım. Bir anda yürüyen merdivenlerin hızı inanılmaz bir şekilde arttı. Ne biz, ne de oradaki görevliler ilk anda ne olduğunu anlayamadık" diye konuştu.
Metrodan hızla çıkanları gören bazı kişilerin, terör saldırısı olduğu endişesiyle paniğe kapıldığı belirtildi.

Öte yandan Roma Olimpiyat Stadı yakınında Roma ve CSKA Moskova taraftarları arasında yaşanan arbedede bir Rusya vatandaşının bıçaklandığı, 15 İtalyan'ın da gözaltına alındığı belirtildi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler