Frey: Gol için geldim

Sarı-Lacivertlilerin İsviçreli golcüsü, "Daha fazla sayıda gol atmak istiyorum. Ben buraya gol atmak için geldim” dedi.

Yayınlanma: 27.10.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Fenerbahçe, Anderlecht beraberliğiyle ikinciliği kaptı. Bir aksilik olmazsa Sarı-Lacivertliler bu gruptan çıkarak son 32 takım arasına girecek. Sarı-Lacivertliler Belçika ekibi karşısında oyunun bazı bölümlerinde iyi mücadele gösterdi. Dinamo Zagreb ve Trnava bu takımı yenmişlerdi. Biz yenemedik. Bir puan kötünün iyisidir. Şimdi pazar günü Kadıköy’de Ankaragücü ve ardından da Seyrantepe’de G.Saray derbisi var. Bu iki 90 dakikadan çıkacak puan ya da puanlarla F.Bahçe tırmanışa geçebilir. Teknik direktör Cocu’yla ilgili endişelerim hâlâ sürüyor. Anderlecht maçında alınan bir puan kurtuluş değil. Hollandalı maç sonunda hakemi işaret ederek başarısız bir yönetim gösterdiğini söyledi. Bu konuda hocayla hemfikirim. Bulgar hakem, F.Bahçelilere kartlarını çok cömertçe kullandı.

‘Çok çalışıyoruz’

Anderlecht karşısında ilk golü atan İsviçreli Frey, “Öncelikle iyi bir ilk yarı geçirdiğimizi düşünüyorum. Çok iyi olmasak da bazı şanslar ürettik. Benim bir topumu kaleci çıkarttı, Slimani’nin girdiği bir pozisyon vardı. Taktik anlamda geliştirebileceğimiz bazı şeyler vardı. İkinci yarıda düzeltmemiz gereken bu taktiksel değişiklikleri yaptık. İdmanlarda çok fazla çalışıyoruz. Zor günler geçirdik ancak son maçlarda gitgide daha iyiye gittiğimizi gösterdik. Kötü günleri hep birlikte atlatacağız. Aynı mücadeleyi ligde de gösterip, üst sıralara tırmanmamız gerekiyor. İlk golümü attığım, takımıma yardım ettiğim için mutluyum. Daha fazla sayıda gol atmak istiyorum. Ben buraya gol atmak için geldim” dedi. 

Divan toplantısı bugün

F.Bahçe Yüksek Divan Kurulu toplantısı bugün Faruk Ilgaz Tesisleri’nde saat 10.30’da başlayacak. Başkan Ali Koç’un da konuşma yapması bekleniyor.

Karaçam-Özsoy gerilimi

İkinci başkan Semih Özsoy ile başkan yardımcısı Burhan Karaçam arasında ciddi bir fikir ayrımı, görev tanımı ve buna bağlı tartışmaların yaşandığını öğrendik. İki üst düzey ve yetkili ismin yaşadığı bu gerginliğin daha da büyümesi söz konusu olsa da yönetim kurulu üyeleri araya girerek şimdilik ortamı yatıştırmış.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler