Negredo: Quaresma ile aramızda sorun yoktu ama...

Beşiktaş'ın eski futbolcusu Negredo, Goal.com'a çok özel açıklamalarda bulundu.

Yayınlanma: 28.10.2018 - 13:24
Negredo: Quaresma ile aramızda sorun yoktu ama...
Abone Ol google-news

Negredo'nun söylediklerinden öne çıkanlar şu şekilde: 

"35 gol olayını açıklığa kavuşturmak istiyorum. Oradaki yayıncı bana kaç gol atmak istediğimi sordu, ben de amacımın kendimi geliştirmek olduğunu söyledim ve bir sayı vermedim. Fakat, geçirdiğim en iyi sezonda 34 gol attığımı ve dileğimin bunu tekrarlamak olduğunu da ifade ettim. Ama 35 gol atacağımı söylemedim."

"Cenk Tosun kulüpteyken, Beşiktaş'ta ihtiyacım olan devamlılığı sağlayamadım ama o ayrıldıktan sonra şans bulmaya, goller atmaya ve asistler yapmaya başladım. Elbette istediğim kadar gol atamadım ama bunun nedenlerinden biri de sakatlıklardı. Neticede, istediğim gibi bir sezon geçiremedim."

"Quaresma ile saha içinde ve saha dışında iyi bir ilişkim vardı. Onun stili dripling ve bire birde adam geçmek üzerine kurulu ve yeteneğiyle bunu kolayca başarabiliyor. Fakat biz forvet oyuncuları topu mümkün olduğunca erken almak isteriz. İnsanlar ilişkimizin iyi olmadığını söylüyorlardı ama bu bir yalandı. Tüm takımlarda bazen takım arkadaşından pas alamadığın zaman sinirlenirsin ama bu, Quaresma ile ilişkimizin kötü olduğu anlamına gelmiyor."

"Buraya gelmeden önce Al Nasr hakkında pek bir şey bilmiyordum. Avrupa'da oynuyordum ve BAE futbolundan pek bahsetmeyiz. Bizim rakibimiz Al Wasl'da oynayan Fran Yeste'nin bazen bahsettiğini duyuyordum. Menajerime Al Nasr'dan teklif geldi. Beşiktaş'ın finansal problemleri vardı ve beni göndermek istediler. Zor bir karardı."

Kaynak: Goal Türkiye


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon