Kadıköy'de Cumhuriyet coşkusu

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında evinde MKE Ankaragücü ile karşılaşan Fenerbahçe'de taraftarlar Cumhuriyet Bayramı'nı erken kutladı.

Yayınlanma: 28.10.2018 - 20:41
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig'in 10. haftasında Fenerbahçe'nin evinde MKE Ankaragücü ile oynadığı maça 29 Ekim coşkusu damgasını vurdu.

Öğle saatlerinde İskele Meydanı'ndaki 29 Ekim kutlamasına katılan taraftarlar, maç saatinde de Şükrü Saracoğlu Stadı'nı çeşitli pankartlar ve 'Atatürk' sesleriyle inlettiler.

Maç öncesi, 10. Yıl ve Gençlik Marşı'nı hep bi ağızdan söyleyen taraftarlar, tribünde dev boyutlarda 'İlelebet Cumhuriyet' pankartı açtılar.

Bir grup taraftar da Atatürk'ün, "Efendiler, yarın Cumhuriyet'i ilan edeceğiz" sözünü pankartlaştırdı ve "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" sloganları atıldı.

Öte yandan Fenerbahçe’nin Ankaragücü ile karşılaşacağı maç öncesinde sarı-lacivertli futbolcular ısınmanın son bölümünde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nı kutladı. Stat ekranlarında yayınlanan videoda Fenerbahçeli futbolcuların bayram mesajı yer alırken, saha içinde ısınan futbolcular ise orta sahada birbirlerine kenetlenerek Cumhuriyet’in 95. yılını kutladı. Fenerbahçeli futbolcular daha sonra sahaya ‘Emanetin Baştacımız’ isimli pankartla sahaya çıktı. 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler