Galatasaray - Fenerbahçe derbisi sahadan önce sosyal medyada başladı

Spor Toto Süper Lig'in iki ezeli rakibi Galatasaray ile Fenerbahçe ligin 11. haftasında bu akşam karşı karşıya geliyor. Karşılaşma öncesi iki kulübün resmi Twitter hesaplarından karşılıklı paylaşımlar geldi.

Yayınlanma: 02.11.2018 - 11:59
Abone Ol google-news

<video:1129191>

Tüm Türkiye bu akşam oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe maçını bekliyor. Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Galatasaray, bu akşam saat 21.00’de Türk Telekom Stadyumu’nda ezeli rakibi Fenerbahçe ile karşı karşıya gelecek. Bu önemli derbi öncesinde sarı-kırmızılılar, sosyal medya hesabından video yayınladı. Videoda futbolcular tek tek kamera karşısına geçti. ‘Bugün günlerden Galatasaray’ ve ‘Konsantrasyon’ etiketleri ile paylaşılan videoda Selçuk İnan, Fernando Muslera, Mariano, Maicon, Serdar Aziz, Ahmet Çalık, Garry Rodrigues, Eren Derdiyok, Younes Belhanda, Sinan Gümüş, İsmila Çipe, Linnes, Ryan Donk, Badou Ndiaye, Ömer Bayram, Henry Onyekuru, Fernando, Yunus Akgün, Ozan Kabak, Nagatomo, Muğdat Çelik ve Sofiane Feghouli yer aldı.

FENERBAHÇE RESMİ TWİTTER HESABINDAN YANIT

Galatasaray'ın sosyal medyadan yayınladığı videoya Fenerbahçe Twitter hesabından yanıt verdi. 'Genlerimizde var' etiketiyle yayınlanan videoda Fenerbahçe'nin Galatasaray'a attığı gollerin görüntüler yer aldı.

İŞTE FENERBAHÇE'NİN O PAYLAŞIMI


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler