Fatih Terim: Bundan böyle her maç sonrası hakem konuşacağım

Gaatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, olaylı derbinin ardından konuştu.

Yayınlanma: 02.11.2018 - 23:27
Abone Ol google-news

Terim'in açıklamalarından satırbaşları şu şekilde:

Mükemmel bir 45 dakika, mükemmel bir 2. yarı başlangıcı. Eğer orta sahadaki Henry'nin aldığı top faulse, ki temiz dokunmuş topa. 2. golden önce top Belhanda'dan çıkıyorsa ben özür dilemeye hazırım.

Benim camiamın, kulübümün hakkını kimse yiyemez. Hakkımı helal etmiyorum.

VAR'da Barış Şimşek var, bu hafta da o var. VAR'ın profesörü demek ki Barış Şimşek. Bizi geçen sene ofsayttan dolayı kupadan eleyen Barış Şimşek. Hiç kimse kalmayacak, yine o gelecek.

2 takımın futbolcularına da söyleyecek hiçbir şey yok. Çok iyi oynadılar. Fırat tek başına, arkadaşlarıyla beraber, Yusuf Namoğlu ile beraber, daha da üstleriyle beraber maçı bu hale getirdiler.

Çok farklı kazanmamız gereken maçı az daha mağlup tamamlıyorduk. Hadiseler olduysa, tek sebebi bunlardır.

Fırat Aydınus'un eğer utanması varsa onun, iyi seyreder. Biz şimdi böyle diyoruz ya, hemen ceza. Peki size kim ceza verecek? Halledemiyorsunuz diye VAR koydular, onu da beceremediler.

Anlamakta zorluk çekiyorum. 'Allah aşkına bırak oynayalım' dedim ilk yarıda, bekçi gibi düdük çalıyor. İki taraf da oynuyor zaten. 8 kişi taç göremiyorlar. En ufak detayları göremeyecekseniz orada ne işiniz var?

Hakemlik bu kadar kolay mıdır? Bundan sonra her maçtan sonra hakem konuşacağım, karar verdim. İyiyi de kötüyü de konuşacağım.

Biz çok şey oynadık, muhteşem oynadık ama diyorum, rahat edemezler. Veya yetenekleri bu kadar. Galatasaray-Fenerbahçe maçı 1 saat boyunca daha ne kadar centilmence, ne kadar futbol dolu geçebilir? Berbat ettin maçı ya.

Geçen hafta Malatya'da Muğdat'ın pozisyonu penaltı dedi herkes. VAR'da Barış Şimşek var. O yetmedi şimdi buraya mı verdiniz? VAR hakemleri artık sabit midir? VAR böyle, yok zaten sizsiniz. Burası VAR, orası yok.

Albayrak: Biz ayrıcalık istemiyoruz, hakkımızı istiyoruz

Galatasaray İkinci Başkanı Abdurrahim Albayrak, olaylı derbinin ardından açıklamalarda bulundu. Albayrak'ın açıklamalarınran satır başları şu şekilde:

Artık sabrımız taşmaya başladı. Hakemin gözünün önünde rakibimizden taca çıkan topu rakibimize verdiler ve sonra gol oldu. Allah'ın bir adaleti vardır, biz yolumuzdan vazgeçmeyeceğiz.

- Yeter artık yeter! Başka başkanlar gibi biz de çıkıp ona buna bağırıp, VAR'a mı bağıralım? Yazık günah. Biz ayrıcalık istemiyoruz, biz hakkımızı istiyoruz. Yeter artık.

- Yan hakemin gözü önünde top rakipten çıkıyor, hakem topu rakibe veriyor ve gol oluyor. Başka söyleyecek bir şeyim yok.

- Yakında federasyon seçimleri olacak, biz de bakacağız. İnsanlar ne halde, sahaya girecekler! Ben de kalp krizinden gidebilirdim. Gördüğünüzü çalın, gördüğünüzü verin. Herkes elini vicdanına koysun. Buramıza kadar geldi artık.

- Taraftarımızın da, yönetimin de, teknik heyetimizin de sabrı taştı. Allah aşkına yeter ya! Ne gereği var bunun ya! Ne görüyorsanız, onu çalın.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler