Erwin Koeman: Kazanmamız lazımdı

Koeman, "2-0 olduktan sonra Galatasaray geriye çekildi, biz topla daha iyi oynadık. 2-2 yaptık ama bu maçı kazanmalıydık. 3-2 yapacak şanslar bulduk. Bu sonuçtan dolayı üzgünüm. Kazanmamız lazımdı." dedi

Yayınlanma: 03.11.2018 - 00:17
Abone Ol google-news

Fenerbahçe Teknik Direktörü Erwin Koeman, 2-2 biten Galatasaray maçı sonrası açıklamalarda bulundu. İşte Koeman'ın söyledikleri:

"Her zaman Phillip Cocu ile aynı fikirdeydim. Teknik direktör oydu. Kararları o alıyordu. Sizin için bu kararım belki sürprizdir ama ben zaten bu nedenle futbol antrenörüyüm." 

"Kararı verecek olan başkanımızdır. Bizim bir kontratımız var. Bu iş ne zaman kadar devam edecek, göreceğiz. Pazartesi olabilir, gelecek hafta olabilir, gelecek ay olabilir... Bilmiyorum. Bir sözleşmemiz var ve işimizi yapıyoruz." 

"Bir taraftarımız kalp krizi geçirerek yaşamını yitirdi. Çok üzgünüm bu durumdan ötürü. Bu futboldan çok daha önemli. Bir duran topla gol yedik ama disiplinli oynamaya devam ettik. 2-0 olduktan sonra Galatasaray geriye çekildi, biz topla daha iyi oynadık. 2-2 yaptık ama bu maçı kazanmalıydık. 3-2 yapacak şanslar bulduk. Bu sonuçtan dolayı üzgünüm. Kazanmamız lazımdı."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler