Denizli: Maçın skorunu iki duran top belirledi

Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, Antalyaspor karşısında takımının genel görüntüsünden memnun olduğunu aktararak, skoru iki tane duran top pozisyonunun belirlediğini söyledi.

Yayınlanma: 03.11.2018 - 16:44
Denizli: Maçın skorunu iki duran top belirledi
Abone Ol google-news

Spor Toto Süper Lig’in 11. haftasında Kasımpaşa, sahasında karşılaştığı Antalyaspor’a 2-1’lik skorla mağlup oldu. Mücadelenin ardından Kasımpaşa Teknik Direktörü Mustafa Denizli, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Denizli, takımının genel görüntüsünden memnun olduğunu ifade ederek, “Enteresan 90 dakika yaşadık. Sonuçta düşündüklerimizin önemli bölümünü gerçekleştirdiğimiz maçta puan alamadık. İlk yarı ortaya koyduğumuz futbol mutlu etti. Burada daha fazla skor yapma imkanımız vardı. İkinci yarı o görüntüden uzaklaştık. Maçı hem kazanacak hem de kurtaracak pozisyonlar oldu. İki tane duran top oyunun sonucunu tayin etti. Takımın çok iyi yaptığı şeyler de vardı hataları da. Esasında üzgünüm ama genel görüntüden memnunum” şeklinde konuştu.

“Fenerbahçe camiasına başsağlığı diliyorum”
Mustafa Denizli, dün oynanan Galatasaray - Fenerbahçe derbisinde hayatını kaybeden Fenerbahçe taraftarı Koray Şener’e rahmet dileyerek, şu ifadelere yer verdi:
“Futbol heyecan oyunu, bu heyecanın dün derbide nasıl etkilediğini gördük. Bir genç kardeşimiz hayatını kaybetti. Allah’tan rahmet ailesine ve Fenerbahçe camiasına başsağlığı diliyorum. Bu maraton böyle devam edecek. Zaman zaman iyi oynayıp kazanamadığımız maçlar kötü oynayıp kazandığımız maçlar olacak.”

“Bize kalan tek şey rakibi tebrik etmek”
Antalyaspor’un iyi bir çıkış yakaladığını vurgulayan deneyimli teknik direktör, “Devre arasını düşündüğümüz bölgede kapatırsak, daha fazla alternatife sahip olacağız. Bunun planını yapıyoruz. Neticede bize kalan tek şey rakibi tebrik etmek. Antalyaspor ligin iyi takımlarından biri. İçeride dışarıda fark etmeyen bir lig yaşıyoruz. Taraftarımızın buradan 3 puanla ayrılmasını isterdim” değerlendirmesini yaptı.

"İkinci yarı güzel oyundan uzaklaştık"
Denizli, mücadelenin ilk yarısında çok iyi bir oyun sergilediklerini söyleyerek, "Bazen futbolda tempoyu ayarlamak mümkün olmuyor. Çok alternatifimiz yok. Sayı olarak varız ama alternatif olarak şu an faydalanamadığımız futbolcularımız var. İmkanımız daha fazla olacak. Benim bugün üzerinde durmak istediğim konu ikinci yarıları iyi oynayan Kasımpaşa, bunu ilk kez tersine çevirdi. İlk yarı nefis işler yaptık, ikinci yarı bundan uzaklaştık. Heyecanın getirdiği durum diyebiliriz" diye konuştu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler