"Galatasaray'ın 10 numarası bu tokadı hak ediyordu"

Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Josef de Souza, derbide Jailson'un Belhanda'ya attığı tokatla ilgili gündem yaratacak bir paylaşımda bulundu.

Yayınlanma: 04.11.2018 - 12:42
Abone Ol google-news

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan derbide çıkan olayların yankısı hala sürüyor... Derbide bitiş düdüğünün çalmasıyla birlikte Galatasaraylı Younes Belhanda ile Fenerbahçeli Roberto Soldado arasında yaşanan gerginliğin ardından bir anda sahanın içi karışmıştı.

İkili arasındaki itişmeye ilk müdahil olan isim Fenerbahçeli Jailson olurken Brezilyalı futbolcu, Galatasaraylı Belhanda'ya sert bir tokat atarak adeta olayların fitilini ateşlemişti.

Jailson'un Belhanda'ya attığı bu tokattan sonra ortalık karışmış ve iki takımın futbolcuları hatta teknik heyetinin de dahil olduğu adeta bir savaş çıkmıştı.

Kavga devam ederken Jailson hızlı bir deparla soyunma odasına doğru kaçmaya başlamış, Galatasaraylı futbolcular Muğdat, Donk ve Rodrigues başta olmak üzere Brezilyalıyı bir süre kovalamıştı.

Yaşanan bu çirkin olayların ardından hakem Fırat Aydınus, VAR uyarısıyla birlikte Galatasaray'dan Badou Ndiaye ile Fenerbahçe'den Jailson ve Roberto Soldado'ya kırmızı kart göstermişti.

Tüm bu yaşananların ardından Fenerbahçe'nin eski futbolcularından Josef de Souza'dan gündem yaratacak bir paylaşım geldi.

Sarı lacivertli takımın sezon başında Al Ahli'ye sattığı Josef, derbide yaşanan olaylarla ilgili Fenerbahçe'yi ve özellikle vatandaşı Jailson'u destekleyen bir paylaşımda bulundu.

Josef de Souza , Jailson ve kendisinin Galatasaray'a attıkları gollerden sonraki sevinç görüntülerini paylaşarak şu cümleleri yazdı:

"Onlar bizden hoşlanmıyor. Galatasaray'ın 10 numarası bu tokadı uzun süredir hak ediyordu."

 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon