Mustafa Cengiz'e, "Terim'i savunmadın" eleştirisi

Galatasaray Başkanı Cengiz'in basın toplantısı sonrası üyeler sosyal medyada ayağa kalktı, kulüp Başkan'ın Schalke maçı öncesi yaptığı açıklamayı, "LUZUM ÜZERİNE HATIRLATMA" başlığı ile tekrar yayına koydu.

Yayınlanma: 12.11.2018 - 20:37
Abone Ol google-news

Galatasaray Başkanı Cengiz'in basın toplantısı sonrası üyeler sosyal medyada ayağa kalktı.

Aralarında kulüp üyelerinin de bulunduğu bir grup, Cengiz'in, teknik direktör Fatih Terim'e 'yeterince' sahip çıkmadığı iddiasıyla kulüp başkanına yüklendi.

Eleştirilerin çoğunun üyeler taraından gelmesi dikkat çekti.

Bunun üzerine Sarı-kırmızılı kulüp Başkan'ın Schalke maçı öncesi yaptığı ve Fatih Terim'e sahip çıkan açıklamasını, "LÜZUM ÜZERİNE HATIRLATMA" başlığı ile tekrar yayına koydu.

İşte o açıklama: 

"Rakibimizin bldirisinde benim teknik direktörüme ve yardımcısına hitaben "mahalle kabadayısı" deniyor. Merak ediyorum bu jargonu kullananlar neye güvenerek bunu yapıyorlar. Acaba ceza almayacaklarını mı düşünüyorlar? Biz söylediğimiz her lafa dikkat ediyoruz. 10 kere gözden geçirip filtreliyoruz. Bu ifadelere, verilsin demiyorum başkalarına verilen ceza bizi mutlu etmez, ama neden çifte standart uygulanıyor? Koridorlara alıyorlarmış... Yahu güldürmeyin beni. Sen neyin koridorunu alıyorsun? Bugüne kadar Galatasaray'ın hangi koridorunda ne olay oldu? Ama rakip takımların hangi koridorlarında neler olduğunu herkes gayet iyi biliyor. Milleti aptal zannetmesinler, biz her şeyin farkındayız."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler