"Adana derbisinde sadece futbol konuşulsun"

Spor Toto 1. Lig'in 13. haftasındaki derbi karşılaşmasında Adana Demirspor'la karşılaşacak Adanaspor'un teknik direktörü Coşkun Demirbakan, sadece futbolun konuşulacağı bir maç temennisinde bulundu.

Yayınlanma: 18.11.2018 - 14:45
Abone Ol google-news

Coşkun Demirbakan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Adana Demirspor ile 25 Kasım Pazar günü oynayacakları derbi karşılaşmasıyla ilgili olarak, "İnşallah adına yakışır bir derbi olur. Adana derbisinde sadece futbol konuşulsun, futbolun dışında bir şey konuşulmasın. Temennimiz bu yönde." dedi.

Karşılaşmaya en iyi şekilde hazırlandıklarını aktaran Demirbakan, şöyle konuştu:

"Takımımızda herhangi bir eksiğimiz yok. Derbiye hazırız. Herkesin tuttuğu renkler, tuttuğu takım var. Herkes kendi takımının kazanmasını istiyor. Taraftarlar empati kurup, karşısındakinin de aynı duygular içinde olduğunu hissetmeli. Dostlukla, arkadaşlıkla, kardeşlikle yıllardır oynanan bu derbinin bir yenisi. Futbol oynamaya çalışacağız. İyi de hazırlandık. Milli maç arası bize iyi geldi. Bazı eksiklerini gidermesi açısından rakibimize de herhalde iyi gelmiştir. Yeni hocaları hayırlı olsun. Yılmaz Vural hocaya ve Adana Demirspor'a başarılar diliyorum. İyi maç olur inşallah. Futbol kazansın."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler