Victor Valdes'ten kötü haber

İspanya ile Güney Afrika arasındaki hazırlık maçında sakatlanan Barcelona kalecisi Valdes'in, sahalardan en az 1 ay uzak kalacağı öne sürüldü.

Yayınlanma: 20.11.2013 - 13:12
Abone Ol google-news

İspanyol spor basınının Marca, As, El Mundo Deportivo gibi önde gelen gazetelerinde yer alan haberlere göre, İspanya'nın, 2014 Dünya Kupası hazırlıkları kapsamında deplasmanda Güney Afrika ile oynadığı ve 1-0 kaybettiği maçta sakatlanan Victor Valdes'in, sağ dizinin altındaki bacak arkası kasında yırtılma meydana geldi.

Karşılaşmanın ikinci yarısında, kaleyi Casillas'tan teslim alan ancak 78. dakikada oyundan çıkmak zorunda kalan Valdes, en az 1 ay sahalardan uzak kalacak. İspanyol file bekçisiyle ilgili net bilgiler, bugün Barcelona'da yapılacak kontroller sonrasında açıklanacak.

Öte yandan 2010 Dünya Kupası'nı kazandığı Soccer City Stadı'na geri dönen İspanya Milli Takımı, 56. dakikada Parker'ın attığı golle Güney Afrika karşısında sahadan 1-0 yenik ayrıldı. Maç sonrası İspanya teknik direktörü Vicente Del Bosque, Güney Afrika'nın galibiyetini "adil bir sonuç, yenilmeye layıktık" olarak değerlendirdi.

Valdes'in sakatlığından sonra İspanya'nın oyuncu değiştirme hakkı dolmuş olmasına rağmen yerine Reina'nın kaleye geçmesi de tartışmalara neden oldu. Del Bosque, "Kaleci değişikliği istedik. Bu fair play'lik bir şeydi. Güney Afrika teknik direktörü sinirlendi mi? Bilmiyorum. Farkına varmadım. Biz hakem masasına değişikliği bildirdik ve bize onay verdiler" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler