Hacıosmanoğlu'ndan Aziz Yıldırım'a destek

Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, şike davası nedeniyle karşı karşıya geldiği Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın, bordo mavili bir taraftarla yaşadığı kavgayla ilgili çarpıcı bir yorum yaptı.

Yayınlanma: 04.09.2014 - 16:45
Abone Ol google-news

Tüfekçi’nin Yıldırım’a yönelttiği ve tartışmanın fitilini ateşleyen “Vicdanınız rahat mı?” sorusunu normal karşılayan Hacıosmanoğlu, “Bir kulüp başkanına Trabzonspor taraftarı olarak o soruyu sorabilirsin. Fakat ondan sonraki hareketleri bizim takdir etmemiz mümkün değil” yorumunda bulundu.

Şike davası ile igili hukuki süreci kulüp olarak takip etiklerini ifade eden Hacıosmanoğlu “Biz gereken soruları da soruyoruz. Bir başkanın bu tür görüntülerle karşı karşıya kalmasını tasvip etmiyoruz” diye konuştu.

Başkan Hacıosmanoğlu gelecek hafta oynayacakları Fenerbahçe derbisi hakkında da “Bizim için sıradan bir maç. Maçın sahada oynanıp, sahada bitmesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

CARDOZO’NUN PARASINI AKTİFBANK’TAN ALDIK

Bu sezon 22 futbolcu transfer ederek dikkatleri üzerine çeken İbrahim Hacıosmanoğlu, yeni alınan oyuncuların paralarını nereden karşılayacakları sorusunu da yanıtladı.

Söze "Biz para harcamadık ki” diye giren Hacıosmanoğlu, “14 milyon euro satış yaptık. Sattığımız oyunculardan peşinatları verdik. Diğerleri 2016 yılına kadar vade ile ödenecek paralar. Biz nakit bir para vermedik. Borsaya açık bir şirketiz. ‘Bu kadar parayı nereden buldunuz’ demek doğru değil" ifadelerini kullandı.

5 YILLIK PASSOLİG GELİRİNE İPOTEK KONULDU

Ellerindeki oyuncuları beceri göstererek sattıklarını ifade eden Karadeniz ekibinin başkanı sözlerini şöyle sürdürdü: “Satıştan gelen para ile aldığımız oyuncuların maliyeti arasında 6-7 milyon Euro kadar fark var. O da zaten Zokora'nın aldığı para bile değil. Cardozo'nun parasını Aktif Bank’tan aldık. Passolig'den gelecek olan 5 yıllık gelire ipotek koyuldu. Ancak kötü niyetli insanlar konuşurlar."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler