Bu Fenerbahçe'yi kimse istemiyor

Trabzonspor yenilgisiyle yeniden 15. sıraya düştü, kişiliksiz futbol tepki gördü, Comolli'nin gönderilmesi bir kez daha gündeme geldi.

Yayınlanma: 27.11.2018 - 07:30
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin Trabzon’da aldığı yenilgiyle başa döndük. Phillip Cocu gittikten sonra takımın başına Koeman geçti. Erwin Koeman, üç maçta iki galibiyet bir beraberlik alınca övgüler yağdırdık. Aynı Koeman’ı bu kez Trabzonspor karşısında oynattığı futboldan dolayı eleştiri yağmuruna tuttuk. Aslında teknik direktörleri eleştirmek çok kolay, asıl sorun teknik direktörde değil. Şu an bir suçlu varsa o da Damien Comolli’dir. Transfer ettiği 11 futbolcu da hayal kırıklığı yarattı. Gönderin gitsin. Bugün Slimani takımın golcüsü olarak geçiyor, 13 haftada sadece bir gol atmış. Olacak iş mi? Fenerbahçe 13. hafta geride kalırken hâlâ ligde 13 ile 15. sıralar arasında dolaşmayı sürdürüyor. Ayıptır. Futbolcular sanki formayı, sahaya çıkarken hatır için giyiyorlar. Trabzon’a karşı sahada mücadele eden bir tek kaleci Harun vardı. Fenerbahçe 2-1’e yatsın kalksın dua etsin. Bu maç Sarı-Lacivertliler için facia olabilirdi. Herkes ne yapıyoruz diye iyi düşünmeli. Sadece futbolcu ve teknik ekip değil. Başkan ve yöneticiler de bunu yapmalılar. Kanayan yaraya acil pansuman şart. Hiç kimse bu Fenerbahçe’yi kabullenmiyor. Taraftarın tepkisi çok doğal. Haklılar. Kombine alın dendi aldılar, forma dediler aldılar. Karşılığı oldu mu? Hayır. Kasımpaşa maçında tribünlerden protesto görürseniz hiç şaşırmayın. Bu dediğim belki de perşembe akşamı oynanacak Dinamo Zagreb maçında da yaşanabilir.

Ali Koç için zor günler

Fenerbahçe Başkanı göreve gelirken kim bilir bu kadar olumsuzluklarla karşı karşıya geleceğini hiç tahmin etmemişti. Kulüp borç batağında, Cocu başarısız oldu, futbolcular yeterli seviyede değil. Koeman da son yenilgiden sonra tartışırlılık yarattı. Ara transferde oyuncu alınması zor. Transfer yapılabilmesi için birilerinin gitmesi gerekiyor. Bu yıl Sarı-Lacivertliler için bitmiştir. 2018-19 sezonu Fenerbahçe’nin tarihinde yaşadığı en kötü sezondur. Keşke Aykut Kocaman’la anlaşsaydı

Ersun Yanal ismi yeniden gündeme oturdu. Çok sayıda medya kuruluşu maç sonrasını adından sıkça söz etti. Yanal’ın Fenerbahçe’den ayrılma şekli kötü olmuştu. Fakat taraftarlar ısrarla Ersun Hoca’nın ismini söylüyor. Aykut Kocaman, Ersun Yanal’a göre önceliği olan isimdi. Hollandılara bu takım teslim edileceğine, Kocaman bu işi çok rahat yapardı. O da istenmedi. Ali Koç taraftardan çekinmiş olabilir. Moraller yeniden bozuldu. Cezalılar var, kadro dışılar var, sakatlar var. Var da var... 

Mini toplantı

Trabzonspor deplasmanından eli boş dönen Fenerbahçe’de yönetim, Medical Park Stadyumu’nda başkan Ali Koç yönetiminde mini bir toplantı yaptı. Yönetim, takımın oynadığı kötü futbolu masaya yatırdı. Teknik Direktör Erwin Koeman’ın durumunu da değerlendiren yönetim kurulunun, bir dizi karar alması bekleniyor. Bunu yapmak zorunda.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon