Sneijder'den Galatasaray taraftarına mesaj: Geri döneceğim

Bir dönem Galatasaray forması giyen Hollandalı yıldız orta saha oyuncusu Wesley Sneijder, bir televizyon programında önemli açıklamalarda bulundu. Sneijder, ilerleyen dönemde tekrar Galatasaray forması giyebileceğini belirtti.

Yayınlanma: 27.11.2018 - 00:35
Abone Ol google-news

Katar Ligi takımlarından Al Gharafa forması giyen eski Galatasaraylı oyuncu Wesley Sneijder, bir televizyon programına açıklamalarda bulundu. Sneijder'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

- Türkiye'den ayrıldığımdan bu yana taraftarı, kulübü ve ülkeyi özlüyorum. Kalbim hala sarı kırmızı. Benim hakkımda konuşulması harika. Ben de taraftarı özlüyorum. Galatasaray ve taraftarı hala kalbimde.

- Bir gün teknik direktör ya da futbolcu olarak Galatasaray'a döneceğim. İnşallah Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde de başarılı olur.

- Galatasaray'a geri döneceğim. Fatih Terim'e minnettarım. Beni Galatasaray'a transfer eden Fatih Terim'dir. Onunla çok iyi ilişkimiz var. 

- ultrAslan dünyanın en iyi taraftarı. Yaptığı işleri beğeniyorum.  Hala Youtube'dan ailemle birlikte videolarını izliyoruz. Hala kalbimdeler.

(Ajansspor)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler