Maicon kaçırdı, Galatasaray gole yaklaştı

Tartışılan VAR sistemi Beşiktaş-Galatasaray derbisine de damgasını vurdu. Beşiktaş 18. dakikada Ljajic'in penaltısıyla öne geçti.

Yayınlanma: 02.12.2018 - 20:22
Abone Ol google-news

Tartışılan VAR sistemi Beşiktaş-Galatasaray derbisine de damgasını vurdu.

Maçın 17. dakikasında Galatasaraylı Ozan Kabak'ın ceza alanı içinde rakibine yaptığı tehlikeli hareketi çift vuruşla değerlenrdiren hakem Cüneyt Çakır, atışın kullanılmasının ardından VAR'dan gelen uyarı üzerine pozisyonu ekranda izledi ve penaltıya hükmetti. Atışı kullanan Ljajic Beşiktaş'ı 1-0 öne geçirdi.

VAR, maçın 44. dakikasında bu kez Galatasaray için devreye girdi. Ancak, Vida'nın pozisyonu penaltı olarak geçerlilik kazanmadı ve oyuna devam edildi. Maçın ilk yarısında 6 dakika uzatma oynanacak. 

Maçın 67. dakikasında VAR tekrar devreye girdi. Cüneyt Çakır, önce Galatasaray lehine penaltı düdüğü çaldı, daha sonra pozisyonu bilgisayarda inceleyen Çakır, pozisyonda Onyekuru tarafından önce elle oynama olduğu tespit etti ve penaltıyı iptal etti. 

Maçın 86. dakikasında Feghoulinin kötü vuruşunu topuğuyla kaleye yöneltmeye çalışan Maicon'un şutu çok az farkla dışarı çıktı. 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler