Fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak?

Yönetici Semih Özsoy, Ersun Yanal'dan haber bekliyor.

Yayınlanma: 08.12.2018 - 04:58
Fenerbahçe'nin yeni hocası kim olacak?
Abone Ol google-news
Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü kim olacak? Cocu ve Koeman’dan yeterli randımanı alamayan yönetim üçüncü teknik adamı bulmak için kolları sıvadı. Oysa Koeman’la sezon sonuna kadar gidilecekti. Trabzon ve Kasımpaşa maçlarındaki sonuçlar yönetimi değişikliğe itti. İlk etapta Semih Özsoy taraftarın ısrarla takımın başında görmek istediği Ersun Yanal’la bir görüşme yaptı. Özsoy, şimdi Yanal’dan haber bekliyor. Fakat  bir gerçek var ki yönetim içinde bu teknik adama sıcak bakanların sayısı çok az. Eğer bu transfer gerçekleşecek olursa tamamen taraftar istedi diye yapılacak. Bir diğer adı geçen isim Sarı-Lacivertlilerin eski futbolcusu Tayfun Korkut. Son alarak Bundesliga ekiplerinden Stuttgart’ta görev yapan Korkut 22 maçta 1.64 puan ortalaması yakaladı. İstanbul’da gerçekleştirilen Kulüpler Birliği toplantısına katılmayan ve İngiltere’de bulunan Başkan Ali Koç ise hedeflerini yabancı bir hocayla gerçekleştireceğine inanıyor. Şu an takımın başına yabancı teknik adam getirmek büyük risk olur.
 
Avcı-Belözoğlu 
Aldığım duyumlar arasında Abdullah Avcı ile Emre Belözoğlu da gündemde. Başakşehir bu sene şampiyonluk kovalıyor. Kaptan Emre’nin iyi F.Bahçeli olduğunu bilmeyen yok. Fakat bu iki ismin şimdilik gelmeleri mümkün değil. Olursa yeni sezon için olur. Yönetim futbolda sınıfta kaldı. Bu yüzden üçüncü teknik direktör için acele etmemeliler. Ortaya çıkabilecek yeni başarısızlıklarda bu taraftar ne Ali Koç’u ne de başka birilerini tanır. Zaten tepkilerin başladığını görüyorum. Bazı kombine sahipleri takımdan keyif alamadıklarını öne sürerek maçları protesto ediyorlar.
 
Frey’den kötü haber
Fenerbahçe’ye Valbuena’dan sonra bir kötü haber de Frey’den geldi. Kupadaki Giresunspor maçında sakatlanan Frey’in sol ayak bileğinde iki bağın yırtık olduğu, bir tendonda da zorlanma tespit edildiği açıklandı. Frey’in bir süre sahalardan uzak kalacağı belirtildi. Fenerbahçe’nin yeni kaleci antrenörü Alper Boğuşlu, Sarı-Lacivertli takımla dün ilk antrenmanına çıktı. 

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler