Rıdvan Dilmen: Selçuk ve Ozan'ı çok iyi buldum

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Rıdvan Dilmen, NTV'de yayınlanan proramda Galatasaray - Çaykur Rizespor maçını değerlendirdi.

Yayınlanma: 08.12.2018 - 20:08
Abone Ol google-news

Rıdvan Dilmen'in yorumları şu şekilde:

"Fatih hoca ne yapabilir diye yedeklere baktım. Hakkaten de genç oyuncular dışında orta sahaya oyuncu alacak oyuncusu yok, koyamıyor. En fazla iyi niyetle gelmeye çalışırlar. Ozan ve Ahmet sezon öncesi beklenen ikili değildi. Bir anda bugün çok ciddi bir lig maçına çıktılar."

"Çok ofansif bir kadro ile oynayan Galatasaray golü buldu. Bu kadar sakat ve cezalılardan ve bu kadar hamle oyuncusu olmamasına rağmen Galatasaray adına asıl maç 65-70. dakikalardan sonra başlayacak, yorgunluklar olacak ve Rize takımı da risk alacaktır."

"Golü verdi hakem. 2 veya 3 tane VAR hakemi var zaten. Top rakipten geldi acaba son sarı ayakkabıya mı diye çarptı diye baktılar bence. Ama bunu yukarıdakiler görebilirdi ve hoca da gitti baktı. Hakem gördüğünü veren iyi ve yetenekli bir hakem olduğunu düşünüyorum."

"Maçın başında bir pozsiyon var yan hakem yeni kuralları bilmiyormuş gibi devam ettirmedi. Yeni kurallara göre oyunu devam ettirmesi lazım. Sıkıntı olursa zaten VAR'a başvuruyorsun. Ofsayt olmayabilir o pozisyon. Varsa da 1-2 santim ofsayttır. Onun dışında Rize takımı bir daha İstanbul'a geldiği zaman böyle Galatasaray bulamaz."

(Ajansspor)

Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler