Demba Ba hafta sonu oynayacak mı?

Arsenal ile deplasmanda oynanan maçtan sonra dizinden sakatlanan Beşiktaş’ın yeni golcüsü Demba Ba, her geçen temposununu artırıyor.

Yayınlanma: 09.09.2014 - 09:20
Abone Ol google-news


Arsenal ile deplasmanda oynanan maçtan sonra dizinden sakatlanan Beşiktaş’ın yeni golcüsü Demba Ba, her geçen temposununu artırıyor.Bireysel antrenmanlarda kendisini fazla zorlamayan Senegalli oyuncunun son durumunu görebilmek için bugün MR’ı çekilecek.

Tam anlamında iyileşmesi durumunda Rizespor maçında forma giyecek olan Demba Ba, hafif ağrısı olsa bile riske edilmeyecek. Kulüp Doktoru Ertuğrul Karanlık’ın, yan bağların zedelenmesi nedeniyle bu oyuncunun ağrı kesici iğne ile bile oynatılmasına karşı olduğu bildirildi.

Siyah-beyazlı takımda sakatlıktan kurtulan ve takım çalışmalarına başlayan Gökhan, Necip, Veli, Tolga ve Oğuzhan’ın ise Çaykur Rizespor maçında forma giyebilecekleri açıklandı.

TEMPO ARTIRIYOR

Çaykur Rizespor maçı hazırlıklarını sürdüren Beşiktaş, çalışmalarına dün sabah yaptığı idmanla devam etti. Teknik Direktör Slaven Bilic yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde basına kapalı yapılan çalışma yaklaşık 1.5 saat sürdü. Isınma koşularıyla güne başlayan siyah-beyazlı oyuncular, dar alanda yaptıkları pas çalışmasının ardından günü çift kale maçla tamamladı. Antrenmana, milli takımlarda bulunan futbolcular katılmadı. Demba Ba ise takımdan ayrı bireysel çalışma yaptı.(Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler