Terim: Bazı arkadaşlarımızla yolları ayıracağız

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim karşılaşma sonrası açıklamalarda bulundu. Terim, transferde hareketlilik olacağını ve bazı isimlerle yolların ayrılacağını açıkladı.

Yayınlanma: 11.12.2018 - 23:13
Terim: Bazı arkadaşlarımızla yolları ayıracağız
Abone Ol google-news

Terim'in maç sonrası açıklamaları şu şekilde:

"Porto'da o galibiyeti alamıyorsak, burada da bu galibiyeti alamıyorsak UEFA'ya gidersin. UEFA'ya gittiğimiz için mutluyum, yenildiğimiz için mutsuzum. 2 defa geldiler, 3 gol attılar. Muslera'nın yere atladığını hatırlamıyorum ben. Nasıl izah edilir bilemiyorum.

Galatasaray seyircisi bilmelidir ki, bizim istediğimiz Galatasaray 2-0'dan, 3-2'den sonraki Galatasaray. 3-3 olsaydı 4-3, 5-3 de olurdu. Şahsi hataları maalesef affetmiyorlar.

Şartlar ne olursa olsun oyuncularımın galibiyeti istemesinden çok memnunum. Yenilgilerden sonra memnun olmam genelde ama bugünkü manzara, hele hele bir ara Arena'da taraftarlar birleşmeleri, bize güzel ışıklar verdi.

Bu sene bana göre UEFA'da olmamız daha adil. İnşallah daha güzel olacak. Avrupa'yı özlemişiz Sanki Real Madrid maçı gibiydi. Aklıma bu akşam o karşılaşma geldi.

Bazen kelimeler, mağlubiyetinizi ifade etmez. Anlatamazsınız. 'Böyle oynayın, mağlup olun' diye bir cümle vardır. Terlerinin son damlasına kadar mücadele ettiler. Bunun altına da düşmelerini istemiyorum oyuncularımın.

Biz sadece santrfor peşinde değiliz. Ben zaman zaman bu mesajları da verdim. Değişmesi gereken birçok şey var. Sadece santrfor değil, bazı mevkilerin de değişmesi gerek. Bizim tarafımızdan hepsi tespit edilmiştir. Bazı arkadaşlarımızla yollarımızı ayıracağız. Ocak ve Temmuz iki aşamalı olarak bakıyoruz transfere. Çok fazla sayıda transfer yapabiliriz. En ekonomik şartlarda birçok transfer yapmak istiyoruz."


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon