Beşiktaş Avrupa'ya havlu attı

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Beşiktaş, evinde Malmö'ye 1-0 kaybetti ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti.

Yayınlanma: 13.12.2018 - 22:46
Abone Ol google-news

UEFA Avrupa Ligi I Grubu'nda Beşiktaş, evinde Malmö'ye 1-0 kaybetti ve UEFA Avrupa Ligi'ne veda etti. Konuk takımın golü 51. Antonsson'dan gelirken, 65. dakikada Portekizli yıldız Ricardo Quaresma direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı.

Son dakika değişiklik
Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Malmö maçı öncesi ağrıları artan Gökhan Gönül yerine, sakatlıktan yeni çıkan ve takımla son antrenmana katılamayan Dorukhan Toköz’e ilk 11’de yer verdi. Gökhen Gönül’ün ligde pazar günü oynanacak Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağı yapılacak kontrollerin ardından belli olacak.

Duran top Ljajic’in
Beşiktaş’ta geçen sezon ve bu yıl birçok kez frikiğin başına geçtiği için eleştiri alan, geçtiğimiz haftalarda da Ljajic’in topu koyduğu anda frikiğin başına geçen Ricardo Quaresma hem taraftarlardan, hem de kamuoyundan büyük tepki almıştı. Portekizli oyuncu, Malmö maçının 16. dakikasında bu kez Ljajic’e topu bıraktı ve bu hareketiyle tribünlerden alkış aldı.

Taraftardan büyük tepki
Beşiktaş’ta 60. dakikada Oğuzhan Özyakup’un yerine Gökhan Töre oyuna girdi. Siyah-Beyazlı taraftarlar oyundan çıkarken Oğuzhan’ı ıslıklarla protesto etti. 26 yaşındaki oyuncu karşılaşmayı şut çekmeden, orta açmadan, şut ve ara pası vermeden tamamladı. 65. dakikada ise rakibine yaptığı sert faul sonrası direkt kırmızı kartla oyundan ihraç edilen Quaresma, taraftarlardan büyük tepki gördü. 72. dakikada yerini Larin’e bırakan Vagner Love da ıslıklanan bir diğer isim oldu.

BEŞİKTAŞ: 0 - MALMÖ: 1
STAT: Vodafone Park
HAKEMLER: Luca Banti, Lorenzo Manganelli, Gianluca Vuoto (İtalya)
BEŞİKTAŞ: Karius, Dorukhan, Necip, Vida, Adriano, Medel, Oğuzhan (dk. 60 Gökhan Töre), Quaresma, Ljajic, Mustafa (dk. 78 Fatih), Love (dk. 72 Larin)
MALMÖ: Dahlin, Vindheim, Nielsen, Bengtsson, Safari (dk. 55 Brorsson), Rieks (dk. 80 Larsson), Lewicki, Bachirou, Traustason (dk. 75 Christiansen), Antonsson, Rosenberg
GOL: Dk. 51 Antonsson
KIRMIZI KART: Dk. 65 Quaresma
SARI KART: Necip (Beşiktaş)

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler