Olay hakem, mahkemede de kaybetti

Galatasaray - Trabzonspor arasında 2016’da oynanan olaylı Süper Lig maçında 4 Trabzonsporlu futbolcuya kırmızı kart gösterince hakemliği biten Hakem Deniz Ateş Bitnel’in bir sohbet sırasındaki , ‘Hatalı kararlarım yardımcı hakemlerin yönlendirmesi sonucu oldu. Trabzonspor’a büyük oyun oynandı’ türündeki ifadelerini paylaşmakla suçlanan Asım Turan hakkında açılan dava sonuçlandı ve Turan beraat et

Yayınlanma: 14.12.2018 - 12:17
Olay hakem, mahkemede de kaybetti
Abone Ol google-news

Galatasaray - Trabzonspor arasında 2016’da oynanan olaylı Süper Lig maçında 4 Trabzonsporlu futbolcuya kırmızı kart gösterince hakemliği biten Hakem Deniz Ateş Bitnel’in bir sohbet sırasındaki , ‘Hatalı kararlarım yardımcı hakemlerin yönlendirmesi sonucu oldu. Trabzonspor’a büyük oyun oynandı’ türündeki ifadelerini paylaşmakla suçlanan Asım Turan hakkında açılan dava sonuçlandı ve Turan beraat etti.

Mahkeme sürecinde medyada 13.5 yıla kadar hapsi istendiği belirtilen ve ailece büyük üzüntü yaşayan Turan, suçsuzluğunun ilan edilmesi sonrası Bitnel tüm hukuksal haklarını kullanmaya hazırlanıyor. Turan, basit tehdit, özel verileri paylaşmak ve kapalı röportajı yayınlamakla suçlanmıştı. Aynı zamanda Ataşehir Trabzonsporlular Derneği'nin de Başkan yardımcısı olan Turan'ı avukatı Doğuşcan Aydın Aygün, müvekkilinin bu asılsız iddialarla yıpratıldığını, madden ve manen zarara uğratıldığını, hatta eşinin üzüntüden hastalığa yakalandığını açıkladı.

Olaylı Galatasaray maçı sonrası Trabzonsporlularla arası bozulan ve hakemliği biten Deniz Ateş Bitnel'in, Turan'a, camia üzerindeki ağırlığı nedeniyle, "Aramızı düzelt" teklifi ile geldiği ve bu talebin de hem sms, hem whattasp mesajları, hem de tanık ifadeleri ile doğrulandığı, beraat kararında da bu delillerin büyük rol oynadığı öğrenildi.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler