Rize'de puanlar paylaşıldı

Süper Lig'in 16. haftasında Alanyaspor ile Çaykur Rizespor1-1 berabere kalırken iki takım da birer penaltı atışından yararlanamadı.

Yayınlanma: 15.12.2018 - 15:35
Abone Ol google-news

Süper Lig'in 16. haftasında Alanyaspor, Çaykur Rizespor'a konuk oldu.

Sergen Yalçın'ın göreve gelmesiyle toparlanma sinyalleri veren Alanyaspor, ligde son sırada yer alan Rizespor karşısında 42. dakikada Junior Fernandes'le 1-0 öne geçerken ilk yarı da bu golle 1-0 ev sahibi ekip lehine tamamlandı.

Mücadelenin ikinci yarısında Çaykur Rizespor, VAR kararıyla penaltı kazandı ancak Saadane'nin 52. dakikadaki penaltısını Alanyaspor kalecisi Haydar çıkardı.

Kaçan penaltının ardından beraberlik için yüklenmeye devam eden Çaykur Rizespor, yalnızca 4 dakika sonra Vedat Muriqi ile skoru 1-1'e taşımayı bildi.

Karşılaşmanın son bölümlerine girilirken bu kez penaltı kazanan taraf Alanyaspor oldu. Ev sahibi ekip 78. dakikada öne geçme fırsatı yakalarken Junior Fernandes'in penaltı vuruşunu Çaykur Rizespor kalecisi Gökhan Akkan çıkardı ve gole izin vermedi.

Kalecilerin birer penaltı kurtarışıyla damga vurduğu maçta iki ekip yenişemedi ve 1-1 biten maçın ardından Alanyaspor ile Çaykur Rizespor sahadan birer puanla ayrıldı.

Bu sonucun ardından Alanyaspor 17 puana yükselirken Çaykur Rizespor'un puanı ise 12 oldu.

Kaynak: Goal Türkiye


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler