Ünlü oyuncuların menajerinden transfer itirafı

Fenerbahçeli birçok futbolcunun menajerliğini yapan Batur Altıparmak, transferlerle ilgili flaş açıklamalar yaptı.

Yayınlanma: 17.12.2018 - 01:00
Abone Ol google-news

İşte Batur Altıparmak'ın Haber Global kanalında yayınlanan Karşılaşma programına yaptığı açıklamalar:

İrfan Can Kahveci'yi önümüzdeki dönemde Avrupa'ya götürmeyi planlıyoruz.

Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi'nde oynamıyorsa takımımız daha zor. Trabzonsporlular belki bana kızacak ama Okay Yokuşlu'nun değeri 10 milyon Euro diyorlar, Okay 10 milyon Euro olsaydı satamazdık. 6 milyon çıkışı olduğu için gitti.

Abdülkadir Ömür var. Açalım bu çocukların önünü. 1 dakika tutmayın. Başaramazsa zaten Trabzonspor'a geri gelir.

Enes Ünal'ın performansından memnunum. Türkiye'de çok çabuk her şeyin olmasını istiyoruz. Enes ile ilgili bir proje yaptık. Top noktasına 24 yaşında ulaşacak. Daha 21 yaşında. 2.5 sene sonra, sakatlık olmazsa Avrupa'nın en üst 15 takımından birinde oynayacağını düşünüyoruz. Oynayacaktır. Türkiye'ye dönmesini düşünmüyoruz. Bırakın orada kalsın, oynasın. İsteyen Türk kulüpler oldu. Orada 1 lira alacağına, burada 1.5 lira alsın diyorlar.

İsmail Köybaşı Beşiktaş’tan ayrılırken Avrupa’dan bir kulüple görüşüyorduk. Fenerbahçe isteyince İsmail tercihini böyle kullandı. İsmail’in sözleşmesi bitiyor. Nisan gibi kulüpteki geleceğini netleştiririz.

Fenerbahçe’nin transferlerinde Barış, Berke ve Harun transferlerini biz yaptık. Gerisi Comolli’nin transferleri. Bizim ilgimiz yok. Barış ve Berke’yi önceki yönetim de takip ediyordu.

Berke Özer’i Fenerbahçe almasaydı Manchester City alıyordu. Fenerbahçe önce davrandı.

- Selçuk İnan'ın sözleşmesi bitiyor. Yeni sözleşme önerirken kendi şartlarını önerebilirler. Biz de uygun mu, değil mi konuşuruz. Şu ana kadar Galatasaray ile bir görüşmemiz olmadı.

Cengiz Ünder transferinde de Manchester City devreye girdiği için Roma o rakamlara çıktı. Yoksa, Roma tek başına olsaydı daha düşük rakam olacaktı. Manchester City girdi, 10 milyon Euro'dan fazla vermedi. "10'dan fazla verirsek yatırımdan çıkar, direkt oynayacağını bilsek 30 verir alırız." dedi. Onun üzerine Roma'ya gitti.

Mert Günok Bursaspor’dan ayrılırken Galatasaray ve Başakşehir ile görüştük. Ama oyuncumuzun Muslera’nın arkasında beklemesi yerine Volkan Babacan ile rekabete girmesini tercih ettik.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler