Metin Tekin: Artık en iyi kadro Beşiktaş'tadır diyemiyoruz

Beşiktaş'ın efsane futbolcusu Metin Tekin, Siyah-Beyazlıların Trabzonspor maçındaki performansını değerlendirdi.

Yayınlanma: 16.12.2018 - 23:25
Abone Ol google-news

beIN SPORTS yorumcularından Metin Tekin, Beşiktaş-Trabzonspor mücadelesinin ardından değerlendirmelerde bulundu. Tekin'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

Beşiktaş'ta yeni bir takım oluşuyor. Gökhan Gönül kadroya yazılmayınca aklımız karışıyor. Buna gerek yoktu. 'Niye oynamıyor?' sorusunu sorduk. 2-0'dan döndürmek de önemlidir.

Gökhan Gönül, A Milli Takıma çağrıldı. Norveç maçına yedek başladı. 20. dakikada oyuna bir girdi Türk Milli Takımı'nın sağbeki oldu. 8 puan geride Beşiktaş ve Galatasaray var. Uzun yıllardır görmediğimiz bir puan durumu var. Yukarı ile aşağısı ayrılırdı. Bir çok şey değişir bu ligde. Abdurrahim Albayrak, dün 8 puan farkı koruduk dedi. Buna inanamadım. Bunlar çok duyduğumuz şeyler değil.

- Beşiktaş da bir değişim yaşıyor. Yüksek maliyetli isimlerle belki devre arası yollar ayrılır.

Beşiktaş eskiden beceriyle yaptığı şeyleri şimdi çabalayarak yapıyor. Artık başarılı takımlar çabalamıyor. Çabalayarak büyük takım olunmaz. Yetenek bir şeyi kolay yapmaktır. Çabalamaya başladıkça kaliteden uzaklaştınız demektir. Türkiye'de sadece Başakşehir çabalayarak oynamıyor. 

Artık en iyi kadro Beşiktaş'tadır diyemiyoruz.

VAR'da futbolun ruhuna bir terslik oluyor bu kadar zaman geçince. Harika bir gol eskiden yanlışlıkla verilmeyebiliyordu da... Bence bunu çözecekler. Beşiktaş da buna benzer bir golü Ankaragücü'ne karşı Beşiktaş yedi ve gol geri alındı. Bu kadar beklemek rahatsız edici.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon