Fenerbahçe tribünü Soner Ergen için nöbette

Fenerbahçe ile BB Erzurumspor arasında oynanan müsabaka esnasında tribünden merdiven boşluğuna düşerek ağır yaralanan Sarı-Lacivertli taraftar Soner Ergen için Fenerbahçe tribünü hastane önünde bekleyişini sürdürüyor.

Yayınlanma: 18.12.2018 - 02:26
Abone Ol google-news

soner ergen ile ilgili görsel sonucu

Süper Lig’de oynanan Fenerbahçe-BB Erzurumspor müsabakasının başlarında sarı-lacivertli taraftar Soner Ergen Maraton tribününden merdiven boşluğuna düşerek ağır şekilde yaralandı. Tribünlerin ambulans çağrısı sonrasında sağlık görevlileri olaya müdahale ederken, Ergen stadın hemen yanındaki hastaneye kaldırıldı. Daha sonra Fenerbahçe'nin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada kan ihtiyacının bulunduğu belirtildi ve taraftarlar hastaneye kan vermeye davet edildi.

Sağlık durumu

Yapılan ilk müdahalede Soner Ergen'in bel, kafatası ve omurgasında kırıklar oluştuğu, omuriliğindeki hasarın da ciğerlerine baskı yaptığı tespit edildi.

Gece geç saatlerde önce kafatası, sonra da omuriliğinden olmak üzere iki başarılı operasyon geçiren Soner Ergen, yoğun bakım ünitesine kaldırıldı. Doktorlar komada bulunan Ergen’in müdahalelere iyi cevap verdiğini, bundan sonraki tedavi sürecinin ise değerlendirmelerden sonra netleşeceğini belirtti.

Taraftarlar akın etti

Kulübün resmi Twitter hesabının yanı sıra birçok taraftar grubunun yaptığı açıklama sonrası, Fenerbahçeli taraftarlar hastaneye kan vermek için akın etti. Stadın yanındaki özel hastanenin önünde toplanan taraftarlar, Ergen'den gelecek güzel haberi bekliyor.

soner ergen ile ilgili görsel sonucu

Ali Koç ziyaret etti

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçı esnasında tribünden boşluğa düşerek yaralanan taraftara ziyarette bulundu. Başkan Koç'un moralinin bir hayli bozuk olduğu gözlemlendi. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler