Spor dünyasında ‘Yılın En’leri belli oldu

Türkiye’nin en büyük izinli veri tabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, ‘Yılın En’leri araştırmasının sonuçlarını açıkladı.

Yayınlanma: 18.12.2018 - 11:46
Spor dünyasında ‘Yılın En’leri belli oldu
Abone Ol google-news

Araştırmaya göre Türkiye Süper Ligi 2017-2018 sezonunun en iyi futbolcusu Muslera, en iyi basketbolcusu ise Fenerbahçeli Ahmet Düverioğlu oldu. Futbol ve basketbolda en iyi antrenörlerin Fatih Terim ve Obradovic olarak belirlendiği araştırmada katılımcılara göre yılın spor olayı Ali Koç’un Fenerbahçe Başkanı olması…

 

Türkiye’nin en büyük izinli veri tabanına sahip online araştırma şirketi DORinsight, ‘Yılın En’leri araştırmasının sonuçlarını açıkladı. Araştırmaya göre spor dünyasında 2018 yılının en iyileri belirlendi. 2017-2018 sezonu Türkiye Süper Ligi’nin en iyi futbolcusu Galatasaray’lı Fernando Muslera, yılın basketbolcusu ise Fenerbahçeli Ahmet Düverioğlu çıktı. Katılımcılara göre yılın en iyi spor olayı Ali Koç’un Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı olması. Türkiye’nin en iyi antrenörleri ise futbolda Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, basketbolda ise Fenerbahçe Basketbol Takımı Antrenörü Zeljko Obradovic oldu.

 

28 Kasım-5 Aralık 2018 tarihleri arasında online olarak tamamlanan araştırmaya; Türkiye temsili 4.392 kişi katıldı. Araştırma kapsamında, katılımcılara ‘bu yılın en’leri hakkında sorular yöneltildi.

 

İşte Türkiye’de spor dünyasının enleri:

 

2018 Yılı Türkiye Süper Ligi’nin En İyi Futbolcusu: Fernando Muslera / Galatasaray

 

2018 Yılının En İyi Basketbolcusu: Ahmet Düverioğlu / Fenerbahçe Basketbol Takımı

 

 

2018 Yılının En İyi Futbol Teknik Direktörü: Fatih Terim / Galatasaray

 

2018 Yılının En İyi Basketbol Antrenörü: Zeljko Obradovic / Fenerbahçe Basketbol Takımı

 

2018 Yılının Spor Olayı: Ali Koç’un Fenerbahçe Başkanlığı


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler