Fenerbahçeli Skrtel'den maç sonu tepki çeken paylaşım

Süper Lig'in ilk yarısını 17. sırada tamamlayan Fenerbahçe'de Skrtel, İstanbul'a dönüş uçağında ilginç bir paylaşım yaptı. Sarı lacivertli taraftarlar o paylaşıma sosyal medyadan tepki gösterdi.

Yayınlanma: 25.12.2018 - 03:29
Abone Ol google-news

Fenerbahçe’nin Antalya ile 0-0 berabere kaldığı maçın ardından sarı lacivertli takımın Slovak futbolcusu Martin Skrtel dönüş uçağından bir fotoğraf paylaştı.

Maçın etkisiz ismi Slimani ve kırmızı kart gören Neustadter ile birlikte poz veren Skrtel ‘My kind of Christmas’ notuyla fotoğrafı Instagram hesabından paylaştı.

Tecrübeli stoperin o paylaşımı takımın kötü gidişi nedeniyle hayal kırıklığı yaşayan Fenerbahçe taraftarlarını kızdırdı. Sarı lacivertli taraftarlar Skrtel’in o paylaşımına sosyal medyadan sert tepki gösterdi.

Olayın sosyal medyada büyümesinin ardından Neustadter, Antalyaspor maçı sonrası yapılan paylaşımda tepki çeken gülümsemesinin maçla ilgisi olmadığını söyledi. Rus savunmacı, "Kötü zamanlamaydı. Ancak maçla ilgisi yok. Eğer sizi üzdüysem özür dilerim. Fenerbahçe'yi ne kadar sevdiğinizi biliyorum. Ben de Fenerbahçe'yi seviyorum ve her zaman bu kulüp için savaşacağım" ifadelerini kullandı.

Skrtel, Instagram hikayesinde paylaştığı fotoğrafı gelen tepkilerin ardından sildi.

<haber-yatay:1180620,1180604,1180515,1180531>


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler