İmamoğlu'ndan Fikret Orman'a ziyaret

CHP adayı İmamoğlu önce Fikret Orman sonra çArşı grubunu ziyaret

Yayınlanma: 26.12.2018 - 14:40
İmamoğlu'ndan Fikret Orman'a ziyaret
Abone Ol google-news

CHP İstanbul Belediye Başkan adayı olan Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu bugün saat 14.00’te Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman’ı Vodafone Park'ta ziyaret etti.

İmamoğlu ayrıca Beşiktaş'ın taraftar grubu 'Çarşı' ile de bir araya geldi.

İşte Fikret Orman-Ekrem İmamoğlu buluşmasında yapılan açıklamalar:

Fikret Orman: Biz eski arkadaşız insanlar bilmeyebilir ama biz 2000 senesinde ben Beşiktaş üretim kuruluna giridğim dönemde Ekrem Bey de Trabzonspor yönetim kurulu Üyesiydi. O zamandan gelen bir dostuluğumuz var, kardeşliğimiz var, ilişkilerimiz de hep devam etti. Sonrasında Beylikdüzü Belediye başkanı olunca da bizim camiamıza çok sahip çıktı orada, bütün camialara da çıktığınu biliyorum ama Beşiktaş açısından da orada biz dernek olarak faliyetlerde bulunduk, gecelerimize katıldık. Katıldığım 1/2 tane geceyi beraber geçirdik. Şimdi yeniden bir park düzeni içerisinde Beşiktaş Kulübü’nün Beylikdüzü Derneğine bir yer yapıyor. Anladığım kadarıyla diğer takımlara da yapıyorsunuz. Allah razı olsun itibari ile halk için spor için mücadele ediyoruz ve verdiğiniz desteklerle her seferinde mutlu olduk. Bizim bir tanıdığımızın, arkadaşımızın, dostumuzun büyükşehir belediye başkan adaylığına da şahsen ben çok mutlu olmuş oldum. Tabi Beşiktaş kamu yararına bir dernek bizim siyaset işimiz değil ama bir dostane olarak duyduğum memnuniyeti ortaya koymak istiyorum. Hayırlısı olsun sizin açınızdan da yorucu bir süreç olacak. 3,5 ay olacak hayırlısı olsun. Allah utandırmasın hakkınızda, hakkımızda neyse hayırlısı olsun. Ben kulübümüze yapmış olduğunuz ziyaretten dolayı da nezaketten dolayı da teşekkür ederim sağ olun hoşgeldiniz.

Ekrem İmamoğlu:  Ben de Beşiktaş’ı ziyaret etmekten büyük keyif alıyorum. Ben de aynı dostlukla Beşiktaş Kulübü’nün Başkanı Sayın Fikret Ormanı çok eski tanımaktan, Bir dostlukla beraber burada bulunmaktan aynı keyfi yaşıyorum. Bir de tabi İstanbul’un değerli markaları bunlar, Beşiktaş, Galatasaray, Fenerbahçenin her birisi Çok değerli. Dolayısıyla İstanbul’un geleceğini hazırlarken kulüplerle ilgili de açıkçası çok önemli sayfalarımız olması gerektiğini bilen birisiyim çünkü sporun içinden gelen birisiyim. Spor yöneticiliği ve spor ekonomisinin olduğunu bilen birisiyim, onun kente kattığı değerleri iyi bilen birisiyim o bakımdan o yüzden bu sayfaları mutlak bu kulüplerimizle beraber karıştırıp, beraber düşünüp, beraber güzel işler olabileceğini hissedebiliyorum. Bu yönüyle çok değerli kulübümüz Beşiktaş’ımızı bugün ziyaret edip sizinle bir arada olmaktan büyük keyif duyuyorum. Taraftarlarımızın tabi Beylikdüzü ndeyken talebini biz birleştirdik bir centilmenlik parkı yaptık. Hepsini bir arada, bir arada maç izlerken, bir arada sohbet ederken herkesin kendi rengi ile bu zenginliği yarattığı bir ortam oluşturma çabamız var. Umarım Türkiye’nin bu güzel değerleri, İstanbulumuzun bu güzide kulüpleri, değerli büyük kulüpleri, Türkiyemize her noktada, her alanda, her ortamda çok değerli mesajlar versin. Bu bağlamda sizin de kulüp başkanlığınızı takdir ediyor ve bütün kulüplerin de aynı centilmen ruhla, aynı güzellikle yollarına devam etmesini diliyorum. Umarım benim için hayırlısı olsun dediniz ben de umarım İstanbulumuz için hayırlı olsun her şeyden önce biz zaten hayırlısı olsun diye çok çalışacağız ama inşallah İstanbulumuz için hayırlısı olsun.

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler