Ersun Yanal: Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayacak oyuncularla çalışacağız

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal FB TV'ye açıklamalarda bulundu. 'Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayan oyuncularla çalışacağız' diyen Yanal, affedilen kaleci Volkan Demirel için 'Şimdi bizimle beraber ve bu takıma katacağı çok şey var. Affetmek en büyük intikamdır. O artık alındı' ifadesini kullandı.

Yayınlanma: 04.01.2019 - 14:00
Ersun Yanal: Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayacak oyuncularla çalışacağız
Abone Ol google-news

Yanal'ın açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"İnanmayı çok kullandık, tekrarladık. Çünkü biz Fenerbahçe'nin büyüklüğüne, taraftarına ve Fenerbahçe'yi yönetenlerin karizmasına inanıyoruz. Fenerbahçe bulunduğu yer ile kıyaslanabilecek bir kulüp değildir!"

"İkinci yarıda bambaşka bir Fenerbahçe olacak ve taraftarımızın sahada istediği mücadeleyi göstereceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın. Herkes bunu görecek. Olmazsa olmazımız, herkes potansiyelini ortaya koyacak"

"Skor başka bir şey, tavra başka bir şey. Fenerbahçe'nin tavrı her zaman kazanmaya yöneliktir. Bizim arka planımızı dolduran değerler böyledir. Sadece Fenerbahçe'nin büyüklüğünü anlayacak oyunculardan kurulu bir takım yaratmak istiyoruz."

"Futbolcular çocukken eğlendikleri oyunu bugün iş olarak yapıyorlar. Bundan güzel bir şey yok."

"Herkese sorduğunuz zaman zor bir kamp dönemi geçirdiklerini söylerler. Beceremediklerimizin, ortaya koyamadıklarımızın gerekliliğini anlamaya çalıştığımız bir kamp olacak."

"İkinci yarının puan cetvelinin zirvesinde olmalıyız. Fenerbahçe'nin yapması gereken budur ve bu hedef için çaba sarf etmeliyiz. Fenerbahçe'nin hedefi lig şampiyonluğu, Türkiye Kupası'nda zafer ve Avrupa'da gidebildiği yere gitmektir. Elbette her maçı kazanmak isityoruz."

"Başkanımız Ali Koç'un nasıl bir Fenerbahçeli olduğunu, vizyonunu tartışmamıza gerek yok."

"Yaşanan bir süreç var. Fenerbahçe asla belirli bir kalitenin altında iş yapmadı. Bu oyuncular Fenerbahçe'nin oyuncusu ve bu kulübün tasarrufundalar. Bizim buradaki hizmet yerimiz Fenerbahçe'dir. Volkan'ı ayrı tutacağım, Aatif ve Dirar iki senedir bu takımda. Bugün de aynı zirve yarışında olamamanın üzüntüsünü yaşadıklarını biliyorum. En iyi performanslarını vereceklerine inanıyorum.
"

"Volkan, Fenerbahçe tarihinde önemli figürlerden bir tanesidir. Tıpkı Can Bartu, Cemil Turan, Ogün Altıparmak gibi. Ailede ufak tefek ayrılıklar olacaktır. Volkan'ın durumu da böyledir. Bu durum Volkan'ın uzun süredir verdiği hizmetleri gölgelemez. Volkan'a burada bekçi ol deseler de, patron ol deseler de yapacak karakterdedir. Ben sayın başkanımızın ona bakışını da biliyorum. Volkan şimdi bizimle beraber ve bu takıma katacağı çok şey var. Affetmek en büyük intikamdır. O artık alındı. Şimdi önümüze bakmak gerek."

"Transfer, transfer, transfer... Devre aralarında transfer yapmak çok zor. Eğer bir takım Ocak'ta oyuncusunu bırakıyorsa problemler vardır"

"Bizden 'Kim transfer ediliyor?' sorusuna cevap duymak en saçma iştir. Rakiplerimiz var, başka takımlar var, oyuncuların değerleri var. Saygın bir şekilde işi götürmeliyiz. Bunları bize sormayın. En sıkı şekilde çalışılıyor. Kadro yeterli mi? Yetersiz. Alalım mı? Alalım. Ama bunlar zamanla olur."

"Şunun sözünü verebilirim. Biz sahaya çıktığımızda herkes bizim samimi olduğumuzu ve mücadele edeceğimizi hissedecek. Ben de çalışırken bunu hissedemiyorsam, çalışmamalıyım."

 

 
 






Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler