Slaven Bilic'ten stat uyarısı! 'Orası evimiz'

Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Bilic, Vodafone Arena yapılıncaya kadar bu statta olacaklarını hatırlattı.

Yayınlanma: 15.09.2014 - 09:46
Abone Ol google-news


Yeni stadın bu sezona yetişmemesi nedeniyle iç saha maçlarını Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynayacak olan Beşiktaş’ta teknik direktör Slaven Bilic, artık bu stadın evleri olarak benimsenmesini istedi.

Çaykur Rizespor ile bugün oynanacak maç öncesinde talebelerine son uyarılarını yapan deneyimli teknik adamın, “Şampiyonluk hedefleyen bir takım öncelikle evindeki maçların neredeyse tamamından sahadan mağlubiyetle ayrılmamalı. Lige Mersin İdmanyurdu’nu yenerek başladık. Deplasmanda galip gelerek yapılan bir başlangıç çok önemli bir başarıdır. Eğer Çaykur Rizespor karşısında da üç puan elde edersek, bundan sonraki her rakibimize psikolojik üstünlük sağlamış oluruz. Bu stat sadece bize gelen rakiplerimize deplasman olmalı, Beşiktaş’a değil” ifadelerini kullandığı ortaya çıktı.

Yeni stada geçene kadar Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynamak zorunda kalacaklarını da söyleyen Bilic, “Burayı önce beynimizde sahiplenmeliyiz. Psikolojik olarak bunu yapmak zorundayız. Yapamazsak rakiplerimizle şansımız eşitlenir. İki takım da tarafsız sahada oynuyormuş gibi olur. Taraftarlarımızın varlığı durumu lehimize çeviriyor” dediği bildirildi.

Zemin endişesi

Öte yandan Teknik Direktör Slaven Bilic’in, Atatürk Olimpiyat Stadı’nın zemini hakkında yetkililerden bilgi aldığı ortaya çıktı. Daha önce zeminden şikayet eden Hırvat hocanın, bugünkü maç öncesinde bu konuda tedirginlik yaşadığı öğrenildi.(Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler