İsmail Kartal'ın eli havada kaldı!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçında saha içinde Moussa Sow'la kapışan Diego Ribas, oyundan çıkarken İsmail Kartal'ın da elini havada bıraktı.

Yayınlanma: 15.09.2014 - 11:13
Abone Ol google-news


Fenerbahçe'nin yeni 10 numarası müsait pozisyonda pas vermek yerine şut atmayı tercih edince Senegalli arkadaşıyla tartıştı, ikilinin küfürleştikleri ileri sürüldü. Yaşanan sert diyaloğun ardından kenara alınan Diego kendisini alkışlayan hocasına aldırış etmedi.


Fenerbahçe, zorlu Trabzonspor deplasmanında 2 puan bırakırken yeni transfer Diego Ribas önce Moussa Sow'la ardından da Teknik Direktör İsmail Kartal'la gerilim yaşadı.

Teknik Direktör İsmail Kartal, yaşanan gerilimin ardından önce Sow'u sonra da Brezilyalı futbolcuyu kenara çekti. Yerini 80. dakikada Webo'ya bırakan Diego sinirli bir şekilde yedek kulübesine doğru yürürken, kendisini alkışlayan Kartal'ın uzattığı eli sıkmadı.

Tecrübeli teknik adamın, Diego'nun tavrına bir hayli şaşırdığı gözlendi. İsmail Kartal'ın, oyuncusuna davranışı nedeniyle tepki göstermesi de dikkat çekti. İsmail Kartal, Sow'un ardından Diego'yu da oyundan alırken, ikili yedek kulübesinde yan yana oturdu.(Ajansspor)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler