Halilhodzic: "Bizi 2 ay sonra görün"

Fenerbahçe maçında birçok gol pozisyonundan yararlanamayarak galibiyeti kaçıran Trabzonspor'un Teknik Direktörü Vahid Halilhodzic, kendisini tebrik eden Başkan Hacıosmanoğlu'na, "Bizi iki ay sonra görün başkanım" dedi.

Yayınlanma: 15.09.2014 - 13:16
Abone Ol google-news


Spor Toto Süper Ligi'nin 2. haftasında Fenerbahçe karşısında bir puana razı olan Trabzonspor, maçta kaçan pozisyonlara yanıyor. 

Teknik Direktör Vahid Halilhodzic, maçtan sonra kendisini tebrik eden Başkan Hacıosmanoğlu'na, "Bizi iki ay sonra görün başkanım. Henüz takım olma yolunda adımlar atıyoruz ve zamana ihtiyacımız var" dedi. Başkan Hacıosmanoğlu'da, Halilhodzic'e her zaman desteklerinin devam edeceği mesajını verdi. Bu arada yönetim oyuncuların moralini daha da artırmak için maç başı ücretlerini en kısa zamanda hesaplara yatırma kararı aldı.

TRABZONSPOR 8 EKSİKLE ÇALIŞTI

Trabzonspor, Fenerbahçe maçının ardından Metalist Kharkiv ile deplasmanda oynayacağı UEFA Avrupa Ligi grup maçı hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı. Teknik direktör Vahid Halilhodzic yönetiminde yapılan antrenmana sakatlıkları nedeniyle tedavilerine devam edilen Bosingwa, Özer ve Deniz Yılmaz ile dinlendirilen Onur Recep Kıvrak ve Soner Aydoğdu katılmadı. Sakatlıkları bulunan diğer futbolcular Zeki Yavru, Mustafa Yumlu ve Aykut Demir ise takımdan ayrı olarak salonda çalıştı.(Sporx)


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler